Льонокомбінат GOLDI
Інші назви: ТОВ "Т-Стиль"
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: goldi.ua
Телефони: +38 (067) 557-20-36, +38 (067) 380-41-11
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Кривий Ріг, Львів, Нетішин, Одеса, Полтава, Ровно, Харків, Хмельницький, Чернігів
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: goldi.ua
Телефони: +38 (067) 557-20-36, +38 (067) 380-41-11
"Рівненський льонокомбінат" є найбільшим виробником трикотажних виробів в Україні.
У магазині пропонують зручний і сучасний одяг для чоловіків, жінок і дітей.
Постійне поповнення товару. Особливістю виробника є пошиття речей з використанням патріотичних принтів. Привітний персонал та якісний сервіс.
Магазин "Goldi" - це демократичні ціни на всі вироби вітчизняної продукції.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЛьонокомбінат GOLDI
Відгуки про компанію «Льонокомбінат GOLDI» Усього: 78
Усі Київ Вінниця Дніпро Житомир Кривий Ріг Львів Нетішин Одеса Полтава Ровно Харків Хмельницький Чернігів
28.11.21 00:49
Положительные стороны работы НЕТУ
Согласна со всеми плохими отзывами!!! Работать в этой компании - не уважение к себе! Хуже компании я не встречала. За такую зарплату очень много требований. Постоянные переработки , а все из за чего , просто...»
04.11.21 11:16
Работаю в компании уже полтора года, довольно быстрый карьерный рост. Прекрасное и понимающее руководство, своевременная оплата зарплаты, удобный график. Прекрасно подойдёт для студентов, так как есть...»
Ничего плохого не могу сказать не про руководителя, не про менеджеров. Отличные люди.
04.11.21 10:36
Хорошая компания , если ты приходишь сюда работать, а не для галочки. График плавающий , что позволяет совмещать с учёбой. Карьерный рост предоставляют , если ты готов сам двигаться
25.09.21 12:14
НЕТ
Хуже компании, а особенно ее руководителя, я еще не встречал. Каждое утро начинается с криков и претензий. Человек постоянно всем не доволен. Тебе дают задания, но ты их сделать не сможешь положительно, так...»
22.06.21 12:02
Якщо ви прагнете розвиватися та хочете швидко побудувати кар’єрний ріст, то вам точно в цю компанію.
За 1-2 роки з продавця чи касира можна вирости до керуючих посад, знаю на особистому досвіді.
Працювала у...»
Немає.
12.05.21 05:11
Вдячний співробітник,
Розташування офісу
Пропрацювала в цій "чудесній" компанії більше пів року і мені вистачило цього на все життя. По порядку: при працевлаштуванні в експериментальний (так його називають) офіс Києва тобі розказують про амбіції та розвиток компанії, про те що ти можеш робити неоціненний внесок в цей розвиток і буде відповідно і рости твоя заробітна плата!!! Компанія пропонує зп вище 20тис, мед забезпечення та всі стандартні умови...»
14.03.21 11:49
Олександра,
На самом деле, многое нравилось. Хороший коллектив и начальство. Зарплату никогда не задерживали, даже на день раньше приходила. С зарплатой не обманывали, я всегда знала, сколько мне придет. График был удобный, я работала по вечерам. Хорошая компания, ничего не скажу.
Все хорошо
05.11.20 12:23
-Дуже зручний графік роботи
-стабільність
-територія
-загалом можна відчувати себе комфортно виконуючи свої завдання
нічого сказати
29.10.20 10:20
Марина Гордійчук,
Робота на льонокомбінаті як і на будь-якому іншому підприємстві відповідальна, якщо ви хороший працівник і бажаєте вдосконалюватися то вам саме туди. Як на мене то підприємство хороше, гарна зарплата, комфортно, і головне дуже хороший колектив.
Немає зауважень.
29.10.20 09:48
Стас,
Працював на підприємстві більше року. З власного досвіду знаю, що це стабільне підприємство, яке розвивається, впевнено конкурує зі світовими брендами та постійно підвищує професійний рівень працівників. Рівень заробітної плати та колектив на високому рівні. Рекомендую для працевлаштування.
Налаштовуйтесь на позитив і все буде добре, а згуртований колектив допоможе вам швидко адаптуватися.