ВИП ПРИОРИТЕТ
Інші назви: Региональный Охранный альянс, Вип Захыст-1
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Бахмач, Біла Церква, Бердичів, Вінниця, Володимир-Волинський, Дніпродзержинск, Дніпро, Донецк, Житомир, Івано-Франківск, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Кременчуг, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Ніжин, Миколаїв, Нікополь, Нова Каховка, Одеса, Первомайськ, Полтава, Прилуки, Ровно, Сміла, Стрий, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Фастів, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Шостка
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Охранное предприятие "Вип Приоритет" занимается обеспечением
экономической безопасности и комплексной охраной имущества и физических лиц на
территории Украины.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюВИП ПРИОРИТЕТ
Відгуки про компанію «ВИП ПРИОРИТЕТ» Усього: 5
Усі Київ Олександрія Бахмач Біла Церква Бердичів Вінниця Володимир-Волинський Дніпродзержинск Дніпро Донецк Житомир Івано-Франківск Кам’янец-Подільськ Кіровоград Кременчуг Кривий Ріг Луцьк Львів Ніжин Миколаїв Нікополь Нова Каховка Одеса Первомайськ Полтава Прилуки Ровно Сміла Стрий Суми Тернопіль Ужгород Умань Фастів Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці Шостка
27.03.23 10:51
Володя,
м. Тернопіль
Работа как и любая другая работа.Колектив слаженный,дружный.Зарплату выплачиваю вовремя.авансы дают.
Можно хоть немножко больше зарплату
26.03.23 14:11
Сергій,
м. Тернопіль
Хороший колектив.Зарплата вчасно.Керівництво відноситься добре до всіх працівників.Умови добрі як для вахти.
Немає.мені все подобається
09.09.19 18:37
Володимир,
м. Тернопіль
Керівництво суворе але свої обіцянки виконує - і зарплатня вчасно і оформлення офіційне і соцпакет забезпечують
Контора нормальна.
06.08.19 17:50
Денис,
м. Тернопіль
нормальна фірма, нормальне керівництво . На роботу оформлюють офіційно + соціалка, зарплатню платять від кількості відстояних змін - навіть є премії !
я задоволений
23.11.17 16:28
Марія,
м. Тернопіль
Найкраще враження про компанії Віп Приорітет, Віп Захист1, РОА це вчинки і дії власників та керівників!!!
Перегляньте відео замість тисячі слів. https://www.youtube.com/watch?v=mfPX16G9P3o