Lira Marketing
Інші назви: Lira Marketing,LIRA - marketing,Лира маркетинг,Лирамаркетинг,Ліра маркетинг
Сайт: liramarketing.com
Телефони: +38 (067) 38 38 041, +38 (067) 340 37 74
Регіони роботи: Київ, Донецк, Львів, Тернопіль
Сайт: liramarketing.com
Телефони: +38 (067) 38 38 041, +38 (067) 340 37 74
Регіони роботи: Київ, Донецк, Львів, Тернопіль
Разрабатываем эффективные сайты для бизнеса любых типов. Адаптивный дизайн, эффективный и продуманный маркетинг, новейшие технологии в программировании и дальнейшая поддержка.
Мы занимаемся комплексной поддержкой Вашего бизнеса в интернете. От технической поддержки сайта до разработки стратегии продвижения на рынке и всесторонней поддержке в виде консультаций и предоставления маркетинговых услуг
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюLira Marketing
Відгуки про компанію «Lira Marketing» Усього: 11
12.09.19 12:10
Роман,
м. Львів
Працюю в даній компанії вже 3 місяці. За цей час ще ні разу не пожалів про свій вибір. Перш за все хочеться відзначити лояльне ставлення керівництва. Завжди вислухають та йдуть на поступки. Колектив чудовий, якщо виникають складні робочі питання - допоможуть відразу. Як я вже сказав цілком задоволений роботою.
Потрібно побільше тімбілдінгів)
03.09.19 12:40
Сергій,
м. Львів
Працюю в даній компанії близько 1.5 роки. Чудова команда професіоналів, своєчасна виплата ЗП, хороші умови.
Маю тільки хороші враження.
20.08.19 09:57
Ігор,
м. Львів
Працюю в кампанії більше двох років. Працювати в команді комфортно. Керівництво лояльне. Стараються прислухатись до кожного члена команди. Якість виконаної роботи як мінімум не нижчого рівня, ніж у більш "іменитих" агенств. (тут ми можемо казати про аудити наших рекламних акаунтів, та тих, які попадали до нас).
Плинність кадрів (в цій сфері нормальне явище)
Звичайно хочеться швидшого росту компанії.
Не достатньо кваліфікований відбір клієнтів.
Інколи йдемо на поступки клієнта (що теж тягне за собою негативний досвід).
05.08.19 22:02
Тарас,
м. Львів
В компанії працюю вже майже два роки. Практично в два рази довше ніж на попередніх двох де починав набиратись досвіду.Гарно поставлена робота по комунікації з клієнтами, керівництво яке зацікавлене в розвитку як фірми в цілому так і кожного працівника зокрема. Дружній колектив!
Поки немає :)
01.08.19 17:22
Світлана,
м. Львів
Працюю в компанії більше року, можу відмітити хороший дружній колектив, можливість професійного розвитку в компанії і поліпшення умінь. Керівництво всіляко підтримує розвиток компанії і свіжі ідеї.
Трохи повільна техніка, проте, і її почали потроху оновлювати)
01.11.18 11:20
РЕКОМЕНДУЮ ЦЬОГО ПАРТНЕРА GOOGLE
Все добре
01.11.18 11:18
Олеся,
м. Львів
Команда дуже креативна та відповідальна. Зробили спілкування дуже легким та професійним. Внесли всі зміни з радістю і дуже швидко. Я по роботі співпрацюю з програмистами з Індіїї та Америки але співпраця з Ліроюмаркетинг була наприємнішою. Дуже всім рекомендую. І всі наступні проекти буду звертатися до них
Немає
01.01.18 23:44
Немає ніяких
Компанія Ліра Маркетинг цілковитий нуль в розкрутці та рекламі проектів,а ще більший нуль в розробці інтернет-ресурсів.
Директор розмовляє з вами тільки один для того щоб заманити купити у них послугу,а далі все скидує на плечі менеджерів,які нічого крім слів "все зробимо,чекайте,а чекати можете місяцями" і не знають
На словах обіцяють дуже багато,а в результаті ви отримуєте потрачені нерви,викинуті на вітер...»
01.01.18 23:42
Немає
10.11.17 21:37
хороші враження від обіцяного
обіцяно було багато,
а далі ігнор і оправдання ...
тільки марнують час людей