SanWell
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Одеса, Харків, Чернігів
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Одеса, Харків, Чернігів
Опт сантехники
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюSanWell
Аналіз відгуків про компанію «SanWell»
Більшість відгуків про досвід роботи в компанії Sanwell мають різко негативний характер. У багатьох незалежних відгуках повторюються скарги на неофіційне працевлаштування або оформлення лише на мінімальну зарплату, виплати «в конверті», регулярні затримки, урізання чи невиплату частини заробітної плати, а також систему штрафів і недостач. Часто згадується, що обіцяні умови не відповідають дійсності, а при звільненні працівників можуть залишити без остаточного розрахунку. Працівники відзначають велику кількість обов’язків, відсутність навчання, постійні понаднормові роботи без оплати, а також токсичну атмосферу, грубе ставлення керівництва, моральний тиск і високу плинність кадрів. Окремі відгуки вказують на відсутність офіційного оформлення навіть після кількох днів роботи. Деякі працівники згадують про роботу у всі державні свята, незручне розташування офісу та депресивну атмосферу. Лише один відгук містить позитивний досвід щодо своєчасної виплати зарплати, лояльного керівника та корпоративних заходів, але він є винятком на фоні загальної негативної картини. Відгуки кандидатів про процес найму різняться: є як позитивні враження від співбесіди, так і скарги на відсутність зворотного зв’язку та невідповідність обіцяної зарплати. Загалом, досвід працівників характеризується як переважно негативний.
Основні проблеми
- Неофіційне працевлаштування або оформлення лише на мінімальну зарплату
- Виплати зарплати «в конверті», затримки, урізання або невиплата частини зарплати, система штрафів і недостач
- Понаднормова робота та відсутність оплати за понаднормові години
- Токсична атмосфера, моральний тиск, грубе ставлення керівництва та висока плинність кадрів
- Обіцяні умови не відповідають дійсності, часті зміни правил
Як проходить найм і співбесіди
- Невідповідність обіцяної зарплати під час найму
Відгуки про компанію «SanWell» Усього: 22
26.12.17 20:40
О.Л.
м. Дніпро
интересно предыдущего автора заставили написать положительный отзыв или он решил подлизаться к начальству???
плюсов нет и не будет пока есть туповатое руководство у офиса, никто вас ценить не будет и за переработки не доплатит, а пахать на вас будут как на быках!!!!
сотрудники работающие годами не получают ни доплат ни повышений!!
23.10.17 13:45
муся
м. Дніпро
-офис
Не хотела это писать, но последние события вынудили. Ладно, все по порядку. В Санвелл я устроилась сразу после защиты диплома и это была моя первая "взрослая" работа, окторая еще несколько дней после ухода снилась мне в кошмарах. Так как я нигде не нашла отзывы о них, постараюсь написать максимально подробно.
Месторасположение: находится в жопе мира на ул. Трудовых резервов 7 ( это по дороге в аэропорт), когда...»