People Tomorrow
Сайт: peopletomorroweu.com
Регіони роботи: Київ, Бахмач, Біла Церква, Бердичів, Бердянск, Вінниця, Володимир-Волинський, Вознесенськ, Дніпродзержинск, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ізмаіл, Ірпінь, Калуш, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Ковель, Коломия, Конотоп, Константинівка, Коростень, Котовськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Лубни, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миргород, Мукачево, Ніжин, Нетішин, Ніжнегорський, Миколаїв, Одеса, Полтава, Прилуки, Ровеньки, Ровно, Рубіжне, Стрий, Суми, Тернопіль, Тирасполь, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Шостка
Сайт: peopletomorroweu.com
трудоустройство за границей
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюPeople Tomorrow
Відгуки про компанію «People Tomorrow» Усього: 2
Усі Київ Бахмач Біла Церква Бердичів Бердянск Вінниця Володимир-Волинський Вознесенськ Дніпродзержинск Дніпро Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ізмаіл Ірпінь Калуш Кам’янец-Подільськ Кіровоград Ковель Коломия Конотоп Константинівка Коростень Котовськ Кременчуг Кривий Ріг Лубни Луцьк Львів Маріуполь Миргород Мукачево Ніжин Нетішин Ніжнегорський Миколаїв Одеса Полтава Прилуки Ровеньки Ровно Рубіжне Стрий Суми Тернопіль Тирасполь Ужгород Умань Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці Шостка
16.03.21 16:57
Тома,
м. Львів
Я працювала у Німеччині прибиральницею.Це називається клінінг.Коли мені в піпл туморов сказали це слово я навіть не зрозуміла.Розповіли.Поїхала.А що робити,коли в дома роботи не було.Мені допомогли з візою і допомогли з придбанням білетів.Навіть по дорозі я була з ними на зв"язку.Коли прибула в Кассель мене зустрів координатор.Він і відвів мене у фірму в якій я почала працювати.Після того як підписала трудовий...»
скаржитись нема на що
15.02.21 13:10
Игорь,
м. Львів
Привіт усім хто мене читає.Я працював на складі сухофруктів у Німеччині.Працював різноробом.В мене є спеціальність-лаборант з нафтопродуктів.Хотів через Піпл Туморов знайти роботу по спеціальності.Але мені пояснили,що з цією спеціальністю я роботу за кордоном не знайду.Запропонували різноробом.Я,звичайно,погодився.Потім запропонували різноробом на складі сухофруктів.Погодився,поїхав.У Штутгарті зустрівся з...»
не помітив