People Tomorrow
Сайт: peopletomorroweu.com
Регионы работы: Киев, Бахмач, Белая Церковь, Бердичев, Бердянск, Винница, Владимир-Волынский, Вознесенск, Каменское, Днепр, Житомир, Запорожье, Ивано-Франковск, Измаил, Ирпень, Калуш, Каменец-Подольский, Кропипницкий, Ковель, Коломыя, Конотоп, Константиновка, Коростень, Котовск, Кременчуг, Кривой Рог, Лубны, Луцк, Львов, Мариуполь, Миргород, Мукачево, Нежин, Нетишин, Нижнегорский, Николаев, Одесса, Полтава, Прилуки, Ровеньки, Ровно, Рубежное, Стрый, Сумы, Тернополь, Тирасполь, Ужгород, Умань, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы, Шостка
Сайт: peopletomorroweu.com
трудоустройство за границей
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании People Tomorrow
Отзывы о компании «People Tomorrow» Всего: 2
Все Киев Бахмач Белая Церковь Бердичев Бердянск Винница Владимир-Волынский Вознесенск Каменское Днепр Житомир Запорожье Ивано-Франковск Измаил Ирпень Калуш Каменец-Подольский Кропипницкий Ковель Коломыя Конотоп Константиновка Коростень Котовск Кременчуг Кривой Рог Лубны Луцк Львов Мариуполь Миргород Мукачево Нежин Нетишин Нижнегорский Николаев Одесса Полтава Прилуки Ровеньки Ровно Рубежное Стрый Сумы Тернополь Тирасполь Ужгород Умань Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы Чернигов Черновцы Шостка
16.03.21 16:57
Тома,
г. Львов
Я працювала у Німеччині прибиральницею.Це називається клінінг.Коли мені в піпл туморов сказали це слово я навіть не зрозуміла.Розповіли.Поїхала.А що робити,коли в дома роботи не було.Мені допомогли з візою і допомогли з придбанням білетів.Навіть по дорозі я була з ними на зв"язку.Коли прибула в Кассель мене зустрів координатор.Він і відвів мене у фірму в якій я почала працювати.Після того як підписала трудовий...»
скаржитись нема на що
15.02.21 13:10
Игорь,
г. Львов
Привіт усім хто мене читає.Я працював на складі сухофруктів у Німеччині.Працював різноробом.В мене є спеціальність-лаборант з нафтопродуктів.Хотів через Піпл Туморов знайти роботу по спеціальності.Але мені пояснили,що з цією спеціальністю я роботу за кордоном не знайду.Запропонували різноробом.Я,звичайно,погодився.Потім запропонували різноробом на складі сухофруктів.Погодився,поїхав.У Штутгарті зустрівся з...»
не помітив