SAVSERVICE
Інші назви: SAVSERVICE, САВСЕРВИС КАРПАТЫ, САВСЕРВИС СТОЛИЦА, САВСЕРВИС СХИД
Сайт: www.savservice.com
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Донецк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Краматорськ, Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Нова Каховка, Одеса, Полтава, Ровно, Тернопіль, Ужгород, Харків, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Ялта
Сайт: www.savservice.com
Непродовольственная дистрибуция. Дистрибуция продукции P&G
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюSAVSERVICE
Відгуки про компанію «SAVSERVICE» Усього: 7
Усі Київ Біла Церква Вінниця Дніпро Донецк Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Краматорськ Луганськ Луцьк Львів Миколаїв Нова Каховка Одеса Полтава Ровно Тернопіль Ужгород Харків Хмельницький Черкаси Чернівці Ялта
04.01.19 11:08
Тарас,
м. Луцьк
Що я тут роблю? Отримую професійний досвід в продажах. На даному етапі у мене тільки позитивні враження від роботи. Керівництво налаштоване на розвиток компанії.
Я далеко живу від офісу
01.06.18 15:17
м. Луцьк
Працював комплектувальником в Савсервіс у рідному Луцьку. Важка робота фізично, але знав на що йшов. а де зараз легко. Але знаєш за що працюєш і взяли без будь-яких питань без досвіду.
все вже сказав
03.05.18 22:15
Євгенія,
м. Луцьк
Молода і динамічна команда, сучасний і креативний підхід до розвитку торговельної марки. Директора великі молодці, вколюють 24 години на добу. Це була моя перша робота, коли реально не хотілося йти додому.
Пішла в декрет, дуже сподіваюся повернутися через рік.
10.03.18 15:25
Zakhar GoldenEagle,
м. Луцьк
Компанія не така чиста і чесна як себе піарить.
На перший погляд Колектив позитивний , та є недоліки.
З причини того, що компанія мало старається вдосконалюватись і залагоджувати свої недоробки, котрі сильно впливають на їх рейтинг,( та чомусь керівництво вважає їх непріорітетними) вона втрачає шанси стати ліпшою. Молодий персонал ніби добрий, та спотворені амбітні настрої паплюжать навіть ніби добрих членів персоналу. Нетактовність менеджерів, етична невихованість дозволяє задавати принизливі запитання потенційним...»
28.04.17 09:54
Юля Пiвторак,
м. Луцьк
Це була краща робота на даний момент мого життя. Поперше взяли без досвіду, платили гарні гроші. По друге це відношення гарні в колективі. І найголовніше - мені дали гарні рекомендації хоча поспішно змінила місто роботи з своїх обставин.
Більше б семінарів чи курсів
24.11.16 21:58
Добра,
Колектив.
Не рекомнедую працювати в даній компанії. Без лоха и жизнь плоха- це про дану компанію.Постійно відкрита вакансія на сайті на мерчендайзера. Людина просто місяць працює за дякую. Особливо прошу звертати увагу на керівницю Олесю дуже хитра людина і гріється на чужих грошах.Відробила тиждень часу заробітної плати нажаль не получила.
24.11.16 19:38
Роби добро,
заробітна плата
Не раджу працювати у цій компанії мерчендайзером,
слідкуючи за даною вакансією після звільнення - постійно набирають!
Заробітну плату ту що ви заробили - забудьте. Дадуть щоб замилити очі - частину.
Порада - при оформленні на роботу коли заповнюєте договір на зарплатну картку, перевіряйте перед звільненням і напротязі -
1-2х днів після, у банку з паспортом стан рахунку.
є можливість зняти свої...»