SAVSERVICE
Інші назви: SAVSERVICE, САВСЕРВИС КАРПАТЫ, САВСЕРВИС СТОЛИЦА, САВСЕРВИС СХИД
Сайт: www.savservice.com
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Донецк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Краматорськ, Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Нова Каховка, Одеса, Полтава, Ровно, Тернопіль, Ужгород, Харків, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Ялта
Сайт: www.savservice.com
Непродовольственная дистрибуция. Дистрибуция продукции P&G
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюSAVSERVICE
Відгуки про компанію «SAVSERVICE» Усього: 3
Усі Київ Біла Церква Вінниця Дніпро Донецк Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Краматорськ Луганськ Луцьк Львів Миколаїв Нова Каховка Одеса Полтава Ровно Тернопіль Ужгород Харків Хмельницький Черкаси Чернівці Ялта
15.03.18 11:39
Лена,
м. Тернопіль
Є недоліки у всіх компаніях і у кожної є свої скилет в шафі. Я звикла працювати над собою і все оцінювати тільки по своїй роботі, тому в Савсервіс мені було головне - рівень зарплати тут це на висоті.
У колективі є не дуже хороші люди - редиски :))
13.03.18 16:19
ходовий товар
Був на спілкувані з менеджером по персоналу Людмилою Л. на початку лютого 2018 в м.Тернополі на вакансію торгового представника напрямку побутової хімії. Анкетних даних заповнювати не давали, лише спілкувалися.Після спілкування менеджер запропонувала послікуватися з супервайзерами напрямку побутової хімії та продуктів харчування щоб визначитись на який напрямок і більш детально ознайомитись про умови роботи . Ця...»
12.03.18 21:59
м. Тернопіль
Офіційна робота, соц. пакет, вчасна виплата зп, Всі доступні тренінги для ефективних продаж
З приходом директора Жданюка І. та керівником торгової групи Теслюка А. філія тернополя переходить всі межі в зловживаннях і маніпуляціях. Причому поставивши на відповідні посади своїх людей щоб все прикривати. Основне " показники" робити, щоб могли звітувати на pg. А за цим стоїть зловживання: в підробці фотозвітів, золотих тт, приховуванні суміжних точок Золотого клієнта, зловживанні акціями (возять куди хочуть,...»