АМ Лингвиста
Інші назви: AM Lingwista
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Телефони: +38(098)673-62-91, +38(0362)69-43-43
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Бердичів, Вінниця, Горлівка, Дніпро, Запоріжжя, Луцьк, Маріуполь, Нетішин, Нікополь, Полтава, Ровно, Тернопіль
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Телефони: +38(098)673-62-91, +38(0362)69-43-43
Трудоустройство за границей
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюАМ Лингвиста
Відгуки про компанію «АМ Лингвиста» Усього: 48
Усі Київ Біла Церква Бердичів Вінниця Горлівка Дніпро Запоріжжя Луцьк Маріуполь Нетішин Нікополь Полтава Ровно Тернопіль
27.05.19 16:44
Віка,
Компанія середнячкова. Є купу вакансій серед яких є і якісь із заїздами, можна щось вибрати. Документи роблять відповідально. В самій польщі вже як повезе. В мене було більш менш. Не все гладко але може буть. За кордоном робить важко але мабуть для українців то єдиний шанс шось трохи підзаробити
зарплати середні, житло таке собі
20.05.19 11:44
Аліна Кит,
Всім привіт! Я Аліна, мені 21, ще місяць тому я довго шукала в Україні роботу і не могла підібрати нормальний варіант, випадково наштовхнулась на фірму "АМ Лінгвіста" яка займається пошуком роботи за кордоном. Я ніколи раніше не думала що буду працювати не в своїй країні, але з упевненістю скажу що мені пощастило! Я працювала з менеджером Яною яка розуміється на своїй справі. Вона сама запропонувала мені безліч...»
Не побачила
13.05.19 17:30
Евгений Игорев,
Вернулся с Чехии, работал на строительстве. Сам плиточник, работа сложная физически, но оплата харошая, за месяц работы имел 1200-1500 евро. Зависело от количества часов и обьектов где работали люди.
Долго ждать документы
03.05.19 10:21
Сергій,
Робота на автозаводі важка. пропрацював 2 дні і почали дуже боліти руки, хоча з/п там платять хорошу, можна 4 тис. злотмх заробити. Треба бути фізино витривалим і молодим. Дуже сподобались координатори які допомагають у всьому
важка робота
16.04.19 11:52
Вікторія Кишман,
з сином працювали в польщі на автозаводі тойоті. Це краще ніж робити на складах бо чюла шо там важко треба багато чого перевозити і пахати! на автозаводі було непогано, житлом нас заббезпечили проїзд теж був до роботи. я рада що робила з фірмою лінгвіста
13.04.19 16:05
м. Вінниця
...
Хуй ты там работал в чехии, потому что этих вакансий у этой шараги нет.Разводилы, взяли деньги и хуй работу дали.
12.04.19 10:39
Аля Кириленко,
Працювала від цієї фірми в Чехії на заводі кондиціонерів.Документи оформили більше ніж за 2 місяці.Сподобалось відношення працівників компанії. весь час дзвонили і говорили як справи з оформленням документів, допомагали подаватися на візу. Гарний сервіс, тому раджу всім їхати від них!
документи йшли 2 місяці
21.03.19 14:25
Мирослав Янковець,
Працював пів року автомеханіком в Польщі від цієї фірми. В Україні був стаж 5 років не так багато але на роботу взяли в Польщу. Закордоном дуже класні умови роботи були а головне зарплата 14-15 злотих була. За переробки теж лоплачували. Після коридору їду знов на цю вакансію.
14.03.19 16:24
Вікторія Назарук,
м. Луцьк
Лінгвісту найшла давно, але не хотіла звертатися, чоловік казав що і так найдем щось і самі зробим документи. В результаті ми поїхали з ним в Польщу через знайомих безплатно, нас там "влаштували на роботу", тиждень просто просиділи без роботи, кормили обіцянками, і тупо прост очекали. Тоді я сама написала в Лінгвісту, і вони витягли нас з тієї жопи в яку ми попали. І залатили тільки за перероблення запрошення!...»
07.03.19 15:40
Кира Пилипенко,
Работала на складах ІД ЛОГИСТИК в Польше пол года. За такой долгий период уже привыкла. Работала на разных процессах, когда как получалось.Хочу попробывать поехать в Чехиюю, наверное уже летом
не знаю даже