Эльвира Гаврилова
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Алчевск, Бахмач, Бахчисарай, Біла Церква, Бердянск, Вінниця, Володимир-Волинський, Вознесенськ, Горлівка, Дніпродзержинск, Дніпро, Євпаторія, Єнакієво, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ізмаіл, Ілїчівск, Ірпінь, Калуш, Кам’янец-Подільськ, Керч, Кіровоград, Ковель, Конотоп, Коростень, Котовськ, Краматорськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Лисичанськ, Лубни, Луганськ, Луцьк, Львів, Макіївка, Миргород, Мукачево, Ніжин, Ніжнегорський, Миколаїв, Нікополь, Нова Каховка, Нововолинськ, Одеса, Первомайськ, Полтава, Ровно, Суми, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Южноукраїнськ
Основательница собственного бренда
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЭльвира Гаврилова
Відгуки про компанію «Эльвира Гаврилова» Усього: 3
Усі Київ Олександрія Алчевск Бахмач Бахчисарай Біла Церква Бердянск Вінниця Володимир-Волинський Вознесенськ Горлівка Дніпродзержинск Дніпро Євпаторія Єнакієво Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ізмаіл Ілїчівск Ірпінь Калуш Кам’янец-Подільськ Керч Кіровоград Ковель Конотоп Коростень Котовськ Краматорськ Кременчуг Кривий Ріг Лисичанськ Лубни Луганськ Луцьк Львів Макіївка Миргород Мукачево Ніжин Ніжнегорський Миколаїв Нікополь Нова Каховка Нововолинськ Одеса Первомайськ Полтава Ровно Суми Ужгород Умань Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернівці Южноукраїнськ
13.05.19 18:15
Маша,
м. Дніпродзержинск
Приятно видеть, что Эльвира Гаврилова отзывы заслуживает такие хорошие. Ведь она очень приятный, открытый и честный человек. От Эльвиры не нужно ожидать каких-либо подлостей или двойного дна, она всегда честно и открыто предана своему делу, которое делает на высшем уровне.
нет однозначно
19.01.19 11:33
Аліна,
м. Дніпродзержинск
Соціальні мережі зараз для багатьох стали основним джерелом доходу, в тому числі і Інстаграм теж. Я не відстаю від сучасних тенденцій і теж намагаюся розкручувати свій аккаунт в даній соц. мережі. Купувала кілька курсів спеціально для того, щоб правильно все робити. Але саме Інстаграм магніт від Ельвіри Гаврилової, на мій погляд, виявився найбільш корисним для мене. Інформації в ньому багато, вся вона викладена дуже...»
точно відсутні
19.09.18 18:34
Нина,
м. Дніпродзержинск
Конечно ее профессиональные свершения заслуживают уважения, но я более всего уважаю Эльвиру за ее самый непопсовый проект. Я говорю сейчас о благотворительном проекте Помоги, который на мой взгляд является образцом того как следует бескорыстно заниматься добрыми делами. Я ни разу не видела, чтобы Эльвира как-то себя пиарила, при помощи проекта помоги, а ведь большинство подобных проектов, к большому сожалению,...»
не считаю, что они есть