Вордмедиа
Регионы работы: Киев, Винница, Полтава, Черкассы, Чернигов
Просмотры: 19557
Регионы работы: Киев, Винница, Полтава, Черкассы, Чернигов
Просмотры: 19557
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Вордмедиа
Отзывы о компании «Вордмедиа» Всего: 10
12.05.21 15:25
Елена,
г. Винница
Хочу сказать, что попала на работу совершенно случайно, пришла с подружкой на собеседование. Ей работа не подошла, потому что искала удаленку. а я осталась. надеюсь надолго:) Пару слов: собеседование проходит на уровне, все объяснятся доступно, детально, а главное - потом находит подтверждение. То есть, все о чем говорит тренер - действительно так и есть. То есть, работая, консультируем клиентов, оформляем заявки....»
Не знаю
11.03.20 16:39
Світлана,
г. Винница
Працюю вже більше 3-х років! За цей час бувало всяке, але що утримувало на роботі, це стабільна зарплата, яка виплачувалася без затримок і хороший колектив! Тому зробила висновок: хто хоче працювати, той може і заробити! Так само кращих співробітників компанія преміює, що не може не радувати. Якщо на те пішло, в кожної компанії є свої плюси і мінуси, але при цьому компанія постійно розвивається і оптимізує роботу
Сидяча робота не для кожного
05.02.20 17:35
Людмила,
г. Винница
Може б пішла з компанії шукати кращої долі десь на 3-й місяць роботи, якби не тренер та керівник відділу продажів. Підтримали, додали оптимізму, навчили. Тепер з впевненістю можу сказати, що я на своєму місці, отримую задоволення від роботи та від зарплати. Дуже важливо, що є постійні задоволені клієнти. Дякувати богу, що майже 2 роки назад прийшла сюди на співбесіду та почала працювати
треба терпіння, щоб досягнути рівня не просто продавця, а досвідченого консультанта
10.01.20 16:52
Світлана,
г. Винница
особисто мені работа підходить. Компанія не підводить з оплатою, але заробітна плата залежить від того, скільки зробиш. Якщо сидіти та чекати манни з небес, то це не сюди. Товари, які продаємо, користуються попитом. Керівництво зацікавлене, щоб співробітники заробляли більше
вихідна лінія
05.12.19 12:31
Євгенія,
г. Винница
Якщо хочете отримувати ставку без затрат своєї енергії, то вам це не підійде. А я знаю, що чим більше зроблю, тим більше отримаю зарплату, тому що вона складається зі ставки на годину та відсотків за продажі. За товари червоніти не прийдеться, відгуки від клієнтів майже завжди чудові. Ще й є можливість замовляти собі органіку безкоштовно, якщо продаєш її протягом місяця.
Хотілося б офіційне оформлення по трудовій з 1-го дня
03.04.19 10:34
Карина,
г. Винница
Могу сказать, по условиям труда, что не мало важно, большой и комфортный офис, все есть для удобной работы, обеспечивают компьютером и гарнитурой, проводят обучения за счет компании. Я пришла вообще чайником в этой сфере))и тем не менее спустя меньше чем месяц уже показала достойный результат. Зп мне хватало и был интерес и азарт работать больше нормы.
Я бы и работала, но увы дедушка ребенок войны и нуждается в моем уходе. Верю, что мы решим семейные проблемы, и я смогу выйти снова на работу.
27.03.19 12:05
Дмитро,
г. Винница
Мені сподобалось працювати в Телемедіа. 4 місяці пропрацював на КЦ у Вінниці. Хоч колектив переважно жіночий, але всі такі дружні, що мені було дуже легко. Тим паче заробляв я непогано, прагнув завжди працювати на результат.
Працював би з радістю далі, аби не переїзд до Миколаєва. Успіхів, буду в місті - неодмінно навідаюсь.
25.01.19 10:37
Аня,
г. Винница
Я с октября 2018 года работаю в Телемедиа. Работа несложная, нужно просто правильно установить контакт и творческий подход к делу. Зарплата хорошая, в моих интересах работать больше, больше выжимать, так как это отражается на ЗП.
Рабочие моменты никто не отменял, а так все ок.
16.01.19 10:34
Виктор,
г. Винница
Я можно сказать пока что только учусь, поскольку работаю третью неделю. Но прогресс есть, у меня уже получается делать продажи. Буду стараться обучаться.
Мне все нравится, тренинги полезные, мне уже несложно устанавливать контакт с людьми.
04.12.18 16:38
Alla,
г. Винница
В компании относительно недавно, в целом все отлично.работа можно сказать даже творческая, много позитива и драйва.ЗП тоже конкурентная
только нужно всегда быть на позитиве, чтобы заинтересовать клиента.