Web-deluxe. Digital agency.
Сайт: web-deluxe.com
Регионы работы: Киев, Ивано-Франковск, Харьков
Сайт: web-deluxe.com
Регионы работы: Киев, Ивано-Франковск, Харьков
Разработка сайтов, дизайн и графика, ведение соцсетей.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Web-deluxe. Digital agency.
Отзывы о компании «Web-deluxe. Digital agency.» Всего: 35
25.07.19 11:22
Илья Савчук,
г. Ивано-Франковск
Тут є все, що для мене важливо: розвиток, цікаві завдання, розумні керівники, відмінний колектив. Робота в радість завдяки всьому цьому, а що ще потрібно?)
Не заметил
24.07.19 16:16
tamara vidnik,
г. Ивано-Франковск
Сподобався дуже сильно офіс в центрі міста. Є безкоштовна кава та чай)).
Проходити стажування - саме задоволення. Всьому чітко навчають з нуля. Рекомендую дану компанію!
24.07.19 15:17
Юлия Косюк,
г. Ивано-Франковск
Уже кілька місяців працюю в компанії Web-Deluxe і можу сказати, що робота тут в задоволення. Це чудові люди - чуйні, цікаві, готові розвиватися, підтримують ідеї. Це стосується і керівництва, і менеджменту і співробітників.
не знайшла
24.07.19 12:55
Віка,
г. Ивано-Франковск
Тут прислухаються до твоєї думки і прохання, дають реалізувати свої ідеї без особливих «але». а офіс - взагалі велика любов.
---
24.07.19 10:45
Илона Павленко,
г. Ивано-Франковск
Незабаром буде 2 роки, як я працюю в Mobichord. Подобається сам проект, від команди я взагалі в захваті. Керівництво не займається мікроменеджерством і це чудово — завжди є простір для прийняття власних рішень. Якщо правильно розраховувати свій робочий час — овертаймити не доводиться. Звісно бувають форсмажори — але це скоріше рідкісні винятки, а не норма.
Немаэ.
24.07.19 09:52
Влад Колосович,
г. Ивано-Франковск
Колектив - ввічливі та з хорошим відчуттям гумору, тож сумувати не прийдеться, в компанії швидко знайшов друзів та однодумців. До керівництва претензій не було, приємні люди які неодноразово зможуть тобі допомогти та вислухати твою думку щодо покращення твого рівня в команді, якщо щось потрібно, чи виникли проблеми, потрібно тільки запитати, і все вирішується.
Немає
24.07.19 09:52
Дмитрий Ткачук,
Немає
23.07.19 15:48
Inna,
г. Ивано-Франковск
Цікаві корпоративні заходи, що підвищують командний дух. Молодий креативний колектив. Виділяють час на навчання для вдосконалення професійних навичок. Це просто супер!
Нема
23.07.19 15:35
Володимир Землянко,
Положительные стороны:
Дуже ввічливі люди, гарно ставляться на співбесіді до кожного. Є безкоштовний чай та кава. Офіс дуже класний в центрі міста.
Немає.
23.07.19 15:26
Олександр Дорошенко,
г. Ивано-Франковск
Сподобався офіс, була можливість пройти стажування. Колектив дуже веселий. Навчають тих, у кого немає досвіду роботи.
Не виявлено.