OTTO Work Force
Інші назви: Отто, Otto
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: www.ottoworkforce.com.ua
Телефони: +38 (0322) 61 66 70; +38 067 351 42 28; +38 067 679 01 15; +38 067 352 26 68; +38 096 365 99 90; +38 096 759 13 27
Регіони роботи: Київ, Бердичів, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Ковель, Львів, Тернопіль, Харків, Херсон, Ялта
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: www.ottoworkforce.com.ua
Працевлаштування українців у Польщі
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюOTTO Work Force
Відгуки про компанію «OTTO Work Force» Усього: 139
Усі Київ Бердичів Вінниця Дніпро Житомир Запоріжжя Ковель Львів Тернопіль Харків Херсон Ялта
23.04.21 13:39
Коля,
Нормальне ставлення і готовність помогти коли є питання організаційні чи з документами. Свій транспорт. Швидко на границі.
Чекали 5 днів поки зроблять всі інструктажі і чекали поки приступимо до роботи
03.04.21 17:24
Андрей,
Из плюсов однозначно бесплатное электронное приглашение. Плюс в том что не нужно ждать документа физически. Тебе скидывают с электронной подписью док и ты с ним спокойно подаешься на визу. Быстро и бесплатно, облуживание нормальное
Из минусов то что неоднократно слышал что ты собираешься как бы одну работу а когда получаеь=шь визу то та вакансия уже может быть неактуальна. Ждать никто вас не убдет. Предлагают похожие работы как альтернативу но к этому нужно быть готовым чтобы не разочароваться
18.03.21 16:05
Працюю вже майже 2 роки, знімаю житло сам, бо перевіз жінку теж в Польщу. Зробив від отто карту побита. Вже привик до роботи, думаю ще рік точно відпрацювати. Вивчив мову, бо дуже багато поляків на виробництві, в отто помогли найти роботу жінці, хотя набору на той проект шо я не було, але через то шо я вже давно працюю то погодилися допомогти. Загалом, хто готовий довго і тяжко працювати - звертайтеся в отто.
На початку було тяжко, коли незнаєш мови, координатори не завжи можуть помогти, бо мотаються між багатьма такими самими проектами. Житло було далеко і треба було ходити пішки.
16.03.21 18:54
Трудовий договір, безкоштовне запрошення, зарплата офіційно на карту без запізнень, координатор підтримує.
4-6 чоловік в кімнаті, житло на рівні гуртожитка, 3 км до роботи.
21.02.21 19:26
Костя Работающий,
Из плюсов возможность выехать без отсижывания карантина. Делаещь тест за 100 грн в Украине и едешь работаь как ни в чем не бывало.
Из минусов то что в холодную пору года нужно переходить границу пешком. Раньше перевозили спокойно, сейчас имеем что имеем
14.02.21 17:05
Джорджіо,
Допомогли зі всіма нюансами по документах і перетині кордону, підвезли під житло, водії дуже хороші ікордон реально пройшли швидко і безпроблемно. Робота така як пообіцяли
Житло хотілосяб кращі умови але вже шо є те є
08.02.21 18:26
Дмитро,
Все нормально, на карантині якшо відсижувати будете то гуманітарка нормальна, підкормлюють в Польщі добре))) Але і можна тест здати просто в Україні за тисячу гривень і тоді не відсиджувати.
Кордон треба пішки переходити, але знають водії коли там найменший потік і нормально все швидко більш менш проходить
17.01.21 20:29
Павел,
Из плюсов однозначно то что в отто не бурут денег за свои услуги от слова совсем. Единственное в период карантина 10 дней должен сам кормиться и оплачивать жилье ну оно и понятно потому что наш народ любит давать деру с работ так что здесь все спокойно и налажено
из минусов все таки качество жилья не соответствует тому в чем можно нормально без проблем дить на протяжении полу года. Хотелось бы болле комфотных условий даже если бы это столо дороже для работников ну это чисто мое личное мнение по этому вопросу
02.01.21 15:27
29.12.20 15:16
Валентина,
Работала с этой компанией на складах Ейвон. Нужно было формировать заказы. В Польше была не в певвые и видела разное отношение и условия. После ейвона вряд ли буду искать что то новое и если придется опять ехать на заработки то буду обращаться только в отто
в связи с карантином знаю что сейчас проекзд с ними подорожал потому что заполняют только наполовину автобусы. Так что это минус но я понимаю что есть свои требования на границе