OTTO Work Force
Інші назви: Отто, Otto
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: www.ottoworkforce.com.ua
Телефони: +38 (0322) 61 66 70; +38 067 351 42 28; +38 067 679 01 15; +38 067 352 26 68; +38 096 365 99 90; +38 096 759 13 27
Регіони роботи: Київ, Бердичів, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Ковель, Львів, Тернопіль, Харків, Херсон, Ялта
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: www.ottoworkforce.com.ua
Працевлаштування українців у Польщі
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюOTTO Work Force
Відгуки про компанію «OTTO Work Force» Усього: 162
Усі Київ Бердичів Вінниця Дніпро Житомир Запоріжжя Ковель Львів Тернопіль Харків Херсон Ялта
06.11.20 21:45
Лариса,
Все отлично, я довольна. Водитель супер, отношение на вокзале вообще слов нет. На нашем жилье посуду брать не надо, постель тоже. Попросила зеркало так принесли большое на пол стены. Хозяин классных, вай-фай работает нормально
Кровати очень низкие и такое ощущение что спим почти на полу. Но на 10 дней обсервации не проблемно. Приехала кстати работать на Ейвон
31.10.20 17:57
Нормально. На заводі офіційно маленька ставка але роботодавець дає можливість отримувати премії буквально за все. І за те шо не прогулюєш роботу, ефективність, точність, коли браку мало. То якщо все робити чітко то можна дуже гарно заробити, під 3000 злотих.
Трохи боявся коли їхав сюди бо думав, шо мало буду заробляти, але в результаті задоволений умовами і зп.
23.10.20 21:02
Роман,
Ехал через Владимира с Харькова. Вакансий достаточно много для выбора и есть детальное описание и на некотовых работах фотографии жилья. Жить аообще по 4-5 человек в комнате и есть все необходиое от кухни до интернета и стиралки. До работы мы ездим городским транспортом пешком идти 2 км каждое утро влом. По работе вопросов нет, платят все вовремя
Хотелось бы больше надчасов в выходные чтобы зарабатывать +100% к ставке. В выходные более всего выгодно работать вообще
16.10.20 20:13
Влад,
Надають все необхідне для роботи, всі інструктажі і документи
З жильйом хотілось би кращі умови але й те шо дає отто то не є шось найгірше, бачив різні умови
12.09.20 21:43
Эвген,
Подобається, що все організовано чітко, видно шо компанію робили не наші люди бо така організація нашим компаніям не дуже прісуща. Мені подобається підхід що безкоштовні послуги для працівників бо це ж логічно, як можна платити за можливість працювати? Добре що є такі компанії, які міняють підхід
Все залежить від людей і трапляються неприємні персонажі всюди, главне просто до того відноситися несерйозно і робити собі свою роботу
27.08.20 14:39
Іван,
Я не бачу нічого позитивного
Працював через цю фірму. Умови проживання жахливі, зарплата повинна була бути 15 числа(уже 27) досі немає. Куратори нічого не планують робити.
03.08.20 14:43
Lvbnhb,
Роблю на складі ISL ваканція хороша бо беруть туди жінок і пари до 50 років. Треба клеїти штрих-коди, робота проста, тяжистів носити не треба
Мінус тільки в тому шо є тільки нічні зміни то збивається повністю режим
01.08.20 20:42
Ваня,
Впринципі до карантину можна було виїхати з нульовими вкладеннями і це великий плюс не треба платити за посередництво вакансію і документи. Береш і їдеш і спокійно працюєш. Документи білі, зп платять без затримок на карту і дають виписку де написано скільки куди пішло податків. Можна карту побуту робити
Зараз з карантином то тяжче бо треба їхати і відсиджувати 14 днів карантину і харчуатися жити за свої гроші. Ну потім дають аванс канєшно але то і так треба з чимось виїдлдати. Розумію шо то не вина отто але і так неприємно шо скллалася така ситуація з тивірусом
26.07.20 19:11
Дмитрий,
Вполне надежное агенство, даже сейчас во время карантина отправляют людей, все организовано. Конечно сама процедура затягивается на 14 дней, нужно проходить карантин, но в остальном все очень человечно и четко. Попались хорошие консультанты и координатор, поэтому могу смело рекомендовать выезжать с отто.
Негатива пока не было никакого, все объясняют, никаких претензий.
31.03.20 10:02
Витос Работящий,
Четкая организованность, на всех процесах знают что делать с работниками, легальность трудоустройства кристальная, зарплата без задержек и лишних вычислений
Не отправляют на работу с Украины пока действует коронавирусный карантин