OTTO Work Force
Інші назви: Отто, Otto
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: www.ottoworkforce.com.ua
Телефони: +38 (0322) 61 66 70; +38 067 351 42 28; +38 067 679 01 15; +38 067 352 26 68; +38 096 365 99 90; +38 096 759 13 27
Регіони роботи: Київ, Бердичів, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Ковель, Львів, Тернопіль, Харків, Херсон, Ялта
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: www.ottoworkforce.com.ua
Працевлаштування українців у Польщі
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюOTTO Work Force
Відгуки про компанію «OTTO Work Force» Усього: 162
Усі Київ Бердичів Вінниця Дніпро Житомир Запоріжжя Ковель Львів Тернопіль Харків Херсон Ялта
22.05.23 14:46
Антон,
Напишу вам отзыв об Тойоте, завод который находится в Эльч-Ласковице. Попасть туда трудно, нужно сдавать тесты на логику и мануальные способности, потом месяц учиться (оплачивают). Но это просто лучшая работа...»
Чтобы попасть нужно постараться нужно чтобы башка нормально варила, дураков сюда не берут
18.05.23 14:17
Дмитро,
Безкоштовна агенція з щотижневою виплатою зарплати. Житло надають або можна шукати самому із доплатою від отто. Є премії, умова о праце. Легально з нормальними умовами.
Житло може бути далекувато до роботи і на деяких вакансіх треба проходити довгі інструктажі по роботі і бхп
15.05.23 19:40
Багато вакансії різних для різних людей. Дають обисно надгодини і нормальне проживання до 4 людей на кімнату зі всім необхідним. Зараз канєшно вони дуже нуждаться в працівниках бо з України чоловіків не...»
Цінують каждого.
09.05.23 11:24
Робим на складі анпакарс. Цей склад знають багато хто хто їздив в польщу працювати, він великий сучасний, робота проста і не шкідлива.
Боялися за житло, але тут умови супер, дають премії за ефективність і досить багато годин.
08.05.23 19:03
Що особливо радує в ОТТО, то їх оперативність. Я виїхала в Польщу ще до війни, то знайшли мені вакансію за один день, за 5 днів получила проглашеніє і я вже їхала в Польщу. Довезли самі прям до фабрики, самі...»
Я не знаю, як зараз працюють офіси в Україні, але в Польщі взагалі нісого не змінилося в сервісі! Буду залишатися, мене повність влаштовує робота!
30.04.23 12:27
Каждый раз когда читаю новости благодарна этой компании за то что мы в тепле в Польше… Наши дети пошли в школу хорошую и в садики. Болит душа за Украину и каждого ребенка кто там остался…
Нужно работать и тяжело это отрицательные стороны каждой работы по моему но здесь платят за это справедливо
22.04.23 18:13
Мені отто дуже допомогли бо сидів в Україні без роботи. За один день знайшли мені роботу на заводі, два тижні документів і я вже тут і працюю і можу мамі гроші відсилати в Україну нормальні!
Житло якби було блище до роботи то єдине шо хотілосяб бо часу на добирання йде багатенько краще би поспати цей час
17.04.23 13:40
Ми в Польші щасливі стали! Сльози на очі навертаються за нашу рідну Україну і що наша дитина виросте в Польші але тут такі умови хороші і школи…
А ми з роботами добре заробляємо і можемо йому дати майбутнє… ОТТО найкращі!
09.04.23 12:57
Я ездил с разными кампаниями и отто пока что самые нормальные! Мало того что бесплатное обслуживание и помощь всякая но и отношение хорошее.
Никто не смотрит на тебя как на кусок сами знаете чего. Особенно учитывая сколько они людей от войны забрали то это очень человечный поступок!
05.04.23 18:10
Була раніше на чорних роботах. Цибулю саджали клубніку збирала. Потім спина репнула і я рішила шо за такі гроші слішком много стресу. Отто мене почули і знайшли мені спокійну роботу сортувальниці на складі...»
Важко фізично іноді і нічні зміни теж важкувато. Оцінюйте своє здоров'я нормально шоб не надірвалися