Telmone
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: telmone.nl
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Біла Церква, Вінниця, Володимир-Волинський, Горлівка, Дніпро, Дружковка, Константинівка, Львів, Орджонікідзе, Первомайськ, Полтава, Сєвєродонецьк, Суми, Харків, Червоноград, Чернігів
Сайт: telmone.nl
Ми хочемо, щоб якомога більше людей дізналися про якісні товари, які неможливо придбати в звичайних магазинах. Наша мета: «Якісні товари в кожен будинок». Усі наші зусилля спрямовані на те, щоб ви зрозуміли і відчули, що товари, які ви купуєте в нашому магазині зроблять ваше життя легше, подарують позитивні емоції та відкриють світ незвіданого комфорту і досконалості. Щодня покращуючи і оптимізуючи нашу роботу, ми робимо все можливе для того, щоб відповідати вашим очікуванням і привнести у ваше життя новизну, зробити її легше і цікавіше.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюTelmone
Відгуки про компанію «Telmone» Усього: 294
Усі Київ Бахмут Біла Церква Вінниця Володимир-Волинський Горлівка Дніпро Дружковка Константинівка Львів Орджонікідзе Первомайськ Полтава Сєвєродонецьк Суми Харків Червоноград Чернігів
13.04.20 13:00
Вася Макаренко,
07.04.20 09:26
Дмитрий Шестаков,
Кілька років тому влаштувалася працювати в Телмоне, мені відразу сподобалися умови роботи. Чистий теплий офіс, робота з нормальним графіком і звичайно ж, зарплата - обіцяли хорошу, так в принципі і є, тільки для гарної зарплати і працювати треба добре. Колектив у нас дружній, веселий, так що працюється нормально, без скандалів. Прийняли мене нормально, допомогли влитися. До речі, перед тим як почати працювати,...»
немае
07.04.20 09:16
Максим Степанов,
Компания развивается и улучшает качество продукции. Достойная зарплата и условия работы. Нормальный коллектив. Все кто старается и работает - соответственно их и ценят. Всякие кто пришел халявить долго не задерживаются.
работы много)
07.04.20 09:10
Николай,
Стабильная, хорошая компания, супер коллектив, достойная зарплата без задержек, реальная перспектива карьерного роста, хорошая атмосфера.
04.04.20 16:22
Андрей Поляков,
Робота не складна, всьому навчають, є можливість достойного заробітку.
04.04.20 16:20
Татьяна Смирнова,
>Робота не складна, всьому навчають, є можливість достойного заробітку.
03.04.20 03:11
Lyova Avetisyan,
Давно працюю, все супер. Всі умови для роботи є, було б бажання працювати і розвиватися. Дуже приємний колектив і лояльне керівництво
01.04.20 16:38
Лина,
Несколько слов о работе компании в период карантина. 1. Сотрудники работают удаленно из дома. 2. Зарплату не задерживают. Все выданы несколько многоразовых защитных масок. Это показатель отношения к своим сотрудникам со стороны руководства. Так что не сомневайтесь в вашем выборе
Сложно было первое время организоваться дома, чтоб никто не отвлекал от работы
01.04.20 09:27
олег коллега,
Робота полягає у спілкуванні з людьми. Колеги дуже прівітливі. Зарплата достойна. Працюю із задоволенням.
немає