Telmone
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: telmone.nl
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Біла Церква, Вінниця, Володимир-Волинський, Горлівка, Дніпро, Дружковка, Константинівка, Львів, Орджонікідзе, Первомайськ, Полтава, Сєвєродонецьк, Суми, Харків, Червоноград, Чернігів
Сайт: telmone.nl
Ми хочемо, щоб якомога більше людей дізналися про якісні товари, які неможливо придбати в звичайних магазинах. Наша мета: «Якісні товари в кожен будинок». Усі наші зусилля спрямовані на те, щоб ви зрозуміли і відчули, що товари, які ви купуєте в нашому магазині зроблять ваше життя легше, подарують позитивні емоції та відкриють світ незвіданого комфорту і досконалості. Щодня покращуючи і оптимізуючи нашу роботу, ми робимо все можливе для того, щоб відповідати вашим очікуванням і привнести у ваше життя новизну, зробити її легше і цікавіше.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюTelmone
Відгуки про компанію «Telmone» Усього: 378
Усі Київ Бахмут Біла Церква Вінниця Володимир-Волинський Горлівка Дніпро Дружковка Константинівка Львів Орджонікідзе Первомайськ Полтава Сєвєродонецьк Суми Харків Червоноград Чернігів
04.01.20 19:56
Катя,
Працюю недавно, читала відгуки перед співбесідою, але вирішила спробувати, пройшла навчання, працюю, робота подобається, нічого складного як на мене і умови гарні!
Працюю недавно
04.01.20 11:07
Валентина,
Не потрібно ображатися на керівництво, якщо у вас щось не виходить! Я досить довго працюю в Телмоне і за увесь час всі питання, що виникали легко і швидко вирішувалися. Керівництво лояльне і зацікавлене покращувати умови роботи, продукція з якою працюю майже вся у користуванні в мене вдома, якість дуже високого рівня. Офіс комфортний, чай/кава безкоштовно, є всі умови для комфортної роботи. тому не шукайте крайнього...»
- нет
04.01.20 10:10
Petr,
Працюю недавно, але поки що плюсів більше, чим мінусів. Досвіду в продажах не маю, але компанія дає можливість безкоштовного навчання і забезпечує постіною підтримкою. Зарплата виплачується чесно і вчасно, графік взагалі супер і офіс поряд з метро.
02.01.20 14:08
Ben Fen,
Загалом все добре. В Телмоне я вже більше року працюю менеджером з продажів. Особливо проблем по роботі немає. Так, клієнти трапляються різні, але терпимо. Є певні вимоги до роботи з боку керівництва, але це нормально, до того ж навчання і підтримка також постійно.
нема
01.01.20 10:29
Petr,
Працюю в компанії трохи більше 3 років, менеджером з продажів. Працювати комфортно, робота в компанії подобається, моя задача розповідати людям про товар, спілкуватися з клієнтами, допомагати їм зробити покупку, якщо все робити правильно рівень з /п високий, виплачується завжди вчасно. Умови для роботи дуже задовільні і колектив приємний.
31.12.19 18:34
Алексей Денисов,
Робота з таким графіком не може не подобатися, колектив класний і керівництво лояльне. Хто йде працювати то оцінить, тому що знайти зараз стабільну роботу й щоб хотілося на неї ходити не просто. З плюсів: графік, комфортні умови, чай/кава, додаткова мотивація в вигляді бонусів та подарунків.
нема
26.12.19 17:52
Алла,
Я в компании с апреля. Очень жаль, что врачи запретили работать с компьютером, так что приходится менять работу. Жаль, потому что коллектив хороший, товары такие, что клиенты довольны. Раньше с продажами по телефону не сталкивалась. Даже не ожидала, что у меня так классно все будет получаться. Конечно, сначала обучили как говорить, что говорить. На практике все это срабатывает. Зарплата всегда вовремя - это очень...»
Весь день у компьютера
22.12.19 10:39
Юлия Фурсенко,
Багато хто пише, що в Телмоне чи не найгірше серед всіх інших роботодавців Києва... а я хочу сказати від себе, що той, хто йде дійсно працювати, знайде багато плюсів і буде це цінувати, бо ніде і нікому зарплату просто так не виплачують! Від себе скажу що досвід роботи тут позитивний, не всюди так багато часу і ресурсів спрямовують на навчання та розвиток кадрів, є можливість розвиватися і вчитися новому. Заробітна...»
19.12.19 16:44
Елена,
м. Чернігів
Плюсов намного больше, чем минусов. Это зарплата вовремя, качественные товары, удобная crm-система для работы. Руководство доброжелательное, коллектив веселый
Немного шумновато в офисе