Telmone
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: telmone.nl
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Біла Церква, Вінниця, Володимир-Волинський, Горлівка, Дніпро, Дружковка, Константинівка, Львів, Орджонікідзе, Первомайськ, Полтава, Сєвєродонецьк, Суми, Харків, Червоноград, Чернігів
Сайт: telmone.nl
Ми хочемо, щоб якомога більше людей дізналися про якісні товари, які неможливо придбати в звичайних магазинах. Наша мета: «Якісні товари в кожен будинок». Усі наші зусилля спрямовані на те, щоб ви зрозуміли і відчули, що товари, які ви купуєте в нашому магазині зроблять ваше життя легше, подарують позитивні емоції та відкриють світ незвіданого комфорту і досконалості. Щодня покращуючи і оптимізуючи нашу роботу, ми робимо все можливе для того, щоб відповідати вашим очікуванням і привнести у ваше життя новизну, зробити її легше і цікавіше.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюTelmone
Відгуки про компанію «Telmone» Усього: 294
Усі Київ Бахмут Біла Церква Вінниця Володимир-Волинський Горлівка Дніпро Дружковка Константинівка Львів Орджонікідзе Первомайськ Полтава Сєвєродонецьк Суми Харків Червоноград Чернігів
10.07.19 20:04
Ольга,
Режим работы с 10 до 17, близость от дома (15 минут пешком).
Не выплачивают заявленную на собеседовании оплату труда. Заставляют подписать кучу бумаг, согласно которым вы ходите туда для безоплатных консультаций, по собственной инициативе.
14.06.19 19:13
Ольга,
Отличная компания для работы и вообще...Проработала в компании 3 месяца. Коллектив- отличный, условия - супер. Руководству спасибо за понимание, p.s. Жанна , Валя спасибо! Если бы не переезд в свой родной Житомир, никогда бы от Вас не ушла))
Жду открытия нового офиса в городе Житомир!!!
Все познается в сравнении. В этой компании все Ок.
24.04.19 11:13
Неля,
я працюю у компанії близько 3х років, прийшла сюди без досвіду роботи, з самого першого дня роботи у компанії я зразу побачила та відчула підтримку, тут навчають кожного дня, розкривають як особистість та і як менеджера, дружній колектив, робота надзвичайно цікава, дуже часто конкурси та приємні подарунки які стимулюють все вище та вище розвиватись у нашій сфері.
негативні сторони як на мене у нашій компанії настільки маленькі що навіть не бачу сенсу про них писати
24.03.19 08:43
Ольга,
Работаю в компании полгода. Нравится все. Могу выделить три основных момента:1. Очень люблю общение с разными людьми. 2.Рабочий процесс сопровождает интересные мотивирующие конкурсы от руководства. Что стимулирует желание результативно работать и налаживанию общения внутри коллектива. 3. Хороший товар, который не стыдно продавать и хочется пользоваться самой. Советую компанию коммуникабельным, активным людям.
минусов для себя не вижу.
18.03.19 20:11
Светлана,
Динамичная, интересная работа. Очень дружный коллектив, чувствуется поддержка от коллег и признание успехов. Получила много знаний о продажах, хотя изначально было страшно, что не получится. Удобный график для мам, у которых маленькие дети, для меня это был главный критерий, когда я искала работу. Комфортное, личное рабочее место, зарплата выплачивалась всегда в установленные сроки, ни разу не было задержек.
Недостатки больше относятся к самой сфере продаж - тяжело, когда период спада продаж, но зато приятно, когда попадаешь в пик. Для роста нужно выходить из "зоны комфорта", а без усилий нигде не пробиться.
14.03.19 13:48
Татьяна,
нравится общение с новыми людьми,нашла здесь друзей,стала более раскованной,перестала бояться публичных выступлений,интересно пробовать новые товары и оформлять что-то по бонусам
постоянно растут цены(причём без предупреждения),маленький выбор не брендов,плохие базы.
13.03.19 09:08
Валентина,
Работаю в компании почти 4 года. Пришла на работу в компанию совсем из другой сферы деятельности на должность менеджера по продажам.Было страшно , но всему быстро научили. Через 4 месяца стала супером.Лично для меня самое главное атмосфера в коллективе хорошая. Любые идеи и креатив , принимаются руководством.
Думаю в любой компании есть как и положительные стороны , так и отрицательные. Лично для меня положительные стороны преобладают. Поэтому я здесь. Придерживаюсь той мысли , если хочеш изменить мир начни с себя.
12.03.19 12:22
Альона,
Працюю в компанії більше місяця. На даний момент можу сказати тільки позитивне : є усі умови для комфортної роботи; дружній колектив, який завжди готовий допомогти; лояльне керівництво; є можливості для професійного росту та розвитку. Вітається ініціативність. Рішення, нові ідеї обговорюються та приймаються колективно.
Немає
08.03.19 21:08
У них удобный график.
Проходил собеседование (Киев, м.Берестейская) . Был не один, со мной ещё кандидаты в офисе были. Все проходило нормально, HR Алена рассказала с презентацией о компании и сказала я вам перезвоню или принимаем или не принимаем вас, даже сказала в котором часу будет звонок. Ок
В итоге никто не перезвонил. В принципе понятно - что не подошли(причины неизвестны), но зачем тогда вообще говорить что перезвонят?
Зачем...»
06.03.19 12:30
Лариса,
Працюю в компанії більше трьох років. За цей час зросла кар'єрно, здобула корисний професійний досвід. На роботі маю можливість займатися тією діяльністю, яку люблю і в якій відчуваю себе комфортно і впевнено. Велика перевага - це відсутність тотального контролю та тиску. Вітається ініціативність та креативність. Більшість рішень обговорюємо та приймаємо колективно. Основна цінність компанії - це люди -...»
Хочеться більше професійних тренінгів для підвищення кваліфікації.