Познякижилстрой
Другие названия: Познякижилбуд, Taryan Group
Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д.
Сайт: taryangroup.com
Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д.
Сайт: taryangroup.com
taryangroup.com
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Познякижилстрой
Отзывы о компании «Познякижилстрой» Всего: 79
08.08.24 12:21
Марьян,
Це просто якось жахливо.
Керівництво компанії – це неадекватні люди. Побудувати діалог неможливо. Якщо ви заплатили їм гроші, то забудьте про свої гроші на 10 років.
08.08.24 12:18
Олеся Яхно,
Інвесторів в житловий комплекс «Нвер» просто ігнорують
Компанія не може побудувати цей житловий комплекс через відсутність коштів на реалізацію. У той же час вони починають дорогий проект на Балі.
08.08.24 12:15
Геннадий,
Якесь знущання
Цей житловий комплекс будується дуже і дуже повільно. При цьому, коли вони забивали палі, то примудрилися пошкодити фундаментну плиту мого будинку, яка безпосередньо примикає до будівельного майданчика, в...»
07.08.24 11:23
Раїса Івановна,
Дуже хамське керівництво компанії.
Були на прийомі у голови Бєлашова, ніякого врегулювання мого питання шляхом переговорів не пропонувалося, мої пропозиції були різко відхилені. І це при тому, що проблема сталася з вини компанії «ПОЗНЯКИЖИЛБУД»
07.08.24 11:21
Вадим,
нахаби
Вони зацікавлені лише в тому, щоб якнайшвидше забрати ваші гроші, а потім ви їм не цікаві. Вони будуть вести себе так, як хочуть, використовуючи свої зв'язки.
07.08.24 11:18
Олена Яків,
немає нічого
Власники - дуже багаті Вірмени, які вважають своїх інвесторів пылью. Вони навіть не хочуть розмовляти, щоб знайти рішення проблем, що виникли з их власної вини
07.08.24 11:16
Михайло Йосів,
Жахливе ставлення до клієнтів
Жахливе ставлення до клієнтів. Ціни космічні, а ставлення хамське.
06.08.24 11:12
Людмила,
Не раджу цю компанию
Раніше будинки будувалися з якісних матеріалів, хоч і з деякими затримками. А зараз вони лише створюють видимість будівництва на будівництві НВЕР. Я намагався вирішити питання заміною квартири на другий ЖК,...»
06.08.24 11:09
Елена,
Дуже погана компанія
Дуже погана компанія ПОЗНЯКИЖИЛБУД. Якщо до війни будували, хоч і з великими затримками, то зараз я потрапив саме купівлею квартири в ЖК NVER в ПОЗНЯКИЖИЛБУД. Будинок не будується вже 3 роки
06.08.24 11:03
Женя,
Нвер і погрожує їм і блокує їх майно
Як би Мхітаряну не хотілося здаватися порядним бізнесменом, ситуація, що склалася, показала його справжнє обличчя, збирав гроші з інвесторів для ЖК
Нвер і погрожує їм і блокує їх майно. Як довго це триватиме...»