YOU&YOU
Інші назви: ЧП «Комарова»
Сфера діяльності: Послуги: Перекладачі, надання апаратури синхронного перекладу
Сайт: www.yy.in.ua
Телефони: 067-555-02-55
Регіони роботи: Київ, Алчевск, Біла Церква, Вінниця, Горлівка, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Кременчуг, Луганськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Одеса, Суми, Харків, Ялта
Перегляди: 19655
Сфера діяльності: Послуги: Перекладачі, надання апаратури синхронного перекладу
Сайт: www.yy.in.ua
Телефони: 067-555-02-55
Перегляди: 19655
Брачное агенство YOU&YOU
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюYOU&YOU
Відгуки про компанію «YOU&YOU» Усього: 3
Усі Київ Алчевск Біла Церква Вінниця Горлівка Дніпро Житомир Запоріжжя Кременчуг Луганськ Луцьк Львів Маріуполь Одеса Суми Харків Ялта
05.03.21 13:27
NNN NNN,
м. Львів
После месяца работы сначала кормили завтраками про зарплату, после заблокировали везде и удалили переписку. Заработанных денег получить так и не удалось.
23.04.20 15:31
Марія,
м. Львів
Всім салют, я хочу сказати зараз ця робота це напевно майже єдине що рятує в ситуації, що склалася в світі. Робота зручна сиджу вдома з чашкою кави і смачненьким і працюю. Рекомендую це агенство. В агентстві проходять акції що дає можливість заробити більше. Зарплата вчасно. Всім успіхів.
Це не легка робота і не швидкий результат, але терпіння і труд дає результат.
26.03.20 16:35
Ольга,
м. Львів
Доброго дня. Мене звуть Ольга, і я для себе відкрила новий вид заробітку а все через карантину в світі. Я працювала стабільно і була досить успішним консультатом.Все змінилося мова не про це ДАЙ БОГ все пройде. Я задоволена що можу сидіти вдома і заробляти.
немає