Автострада,ООО
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: autostrada.com.ua
Телефони: 0504909455 (0432) 65-87-79
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпродзержинск, Кіровоград, Ніжин, Полтава, Прилуки, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Черкаси
Сайт: autostrada.com.ua
Телефони: 0504909455 (0432) 65-87-79
Строительство дорог.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюАвтострада,ООО
Відгуки про компанію «Автострада,ООО» Усього: 10
Усі Київ Вінниця Дніпродзержинск Кіровоград Ніжин Полтава Прилуки Тернопіль Херсон Хмельницький Черкаси
10.02.22 10:31
Гость,
не було
Людей ніхто не цінує, типу "не замінимих не має" , але добре що то вже но заду той весь жах. Банда яка підбирає собі подібних.....
16.11.21 16:11
Інна,
м. Вінниця
Гарні умови праці, 2 рази на місяць вчасно виплачена заробітна плата, чудовий колектив, приємне керівництво, медичне страхування, є різні "плюшки" для працівників, різноманітна благодійна допомога, привітання...»
Великі обсяги, понаднормова робота
12.11.21 13:10
Сергій,
м. Вінниця
Працюю не перший рік, щоб отримати такі гроші треба їхати за кордон і лишати сім'ю, пишу з вдячністю до керівництва. Процвітання фірмі та успіху
Важко буває довго працюємо літом, але це сезон
06.05.21 21:57
Андрій,
м. Вінниця
Мене оточують чудові спеціалісти, нові цікаві досліди, не дивлячись на те що вже 5 років як я працюю в одній і тій самій компанії. Керівництво компанії по-справжньому цінує свої кадри та постійно вкладає в них – я сам пройшов вже десь 7-8 навчань по підвищенню кваліфікації. Я вдячний компанії за цей чудовий досвід, за всі набуті знання та кваліфікацію яку тут отримав. Вдячний Валентині Іванівні Призюк за навчання та...»
...
01.02.21 12:26
Гость,
м. Вінниця
Заробітна плата хоч не висока(відповідно до вимог) але вчасно, робочі місця обладнані гідно
Дуже зверхнє ставлення до працівників з боку HR та компанії , прямо кажучи що "незамінних людей немає" вони досягли того що працівники міняються занадто часто. А бухгалтера то взагалі окрема тема, їх там з десяток і хто за яку роботу відповідає ніхто не знає.
04.08.20 15:07
Олексій,
м. Вінниця
Працюю тут майже рік, дуже подобається. Приємно здивувався, що все, про що говорили на інтерв'ю збіглося з реальністю! І це круто для нашого міста, що є такі роботодавці, як Автострада. Тут головне люди. І це стосується і співробітника і керівництво, в усьому людське ставлення. Офіційне оформлення з першого дня. Премії приємні, які заробляємо командно. Дуже круто, що дають розширений соц.пакет і безліч можливостей...»
Є у команді працівники, що тягнуть всіх донизу. Повільні нездари! Але керівництво того бачити не хоче.
29.07.20 15:52
Андрей,
м. Вінниця
Я пришел год назад устраиваться на вакантное место старшего техника в Виннице. На тот момент уже имел шестилетний опыт на аналогичной работе. Ничего нового не узнал на обязательной стажировке. Зато оформили на работу без заминки. Всё остальное - получше прежнего места. Порядок, дисциплина, грамотное руководство и регулярная оплата.
Особого негатива нет, чтобы разбавить положительные стороны. Хотелось бы лучше и выше поощрительные премии, разве что
27.07.20 20:17
Микола Гриценко,
м. Вінниця
Компанія дала мені дорогоцінний досвід у сфері складської логістики. Вивчення бізнес-процесів та регламентів надало змогу полегшити работу. Работа в дуже згуртованому колективі, що готовий допомогти тобі в будь-який складній сітуаціі. В компанії дуже розвинене корпоративне життя, проведення різних свят та заходів
Для початку кар'єри - чудовий варіант, але хотілося би вищу зарплату
21.07.20 15:28
Володимир Числовський,
м. Вінниця
Ніколи не залишав відгуків про компанії в яких працюю абопрацював, хоча деякі варті серйозної критики. Але тут напишу пару добрих слів. Працюю в компанії вже більше року. В цілому усім задоволений, усе на гідному рівні, інколи навіть більше ніж. Передові технології будівництва доріг, сучасна автотехніка, з якою працювати тільки задоволення. Оплата висока
Немає
21.08.19 21:14
Виктор Бондаренко,
Не было.
Не было бы никаких отрицательных впечатлений. Если бы не тупой обман рекрутера Катерины.Та и обман, без какой либо выгоды.Сами пригласили на собеседование, сами назначили срок расмотрения кандидатуры и "зависли", трубку не берут, на сообщения не отвечают. Дозвонившись все таки , ответили, что специалисты вроде-бы как не нужны. На ворос администрации сайта, о актуальности вакансии, ответили, что уже взяли человека на...»