Автострада,ООО
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: autostrada.com.ua
Телефони: 0504909455 (0432) 65-87-79
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпродзержинск, Кіровоград, Ніжин, Полтава, Прилуки, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Черкаси
Сайт: autostrada.com.ua
Телефони: 0504909455 (0432) 65-87-79
Строительство дорог.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюАвтострада,ООО
Відгуки про компанію «Автострада,ООО» Усього: 1
Усі Київ Вінниця Дніпродзержинск Кіровоград Ніжин Полтава Прилуки Тернопіль Херсон Хмельницький Черкаси
31.07.20 18:21
Ігор,
м. Кіровоград
Якщо говорити про роботу в цій компанії, то в цілому, мені дуже подобалося там працювати, незважаючи на колишні труднощі, які долалися через величезне бажання працювати, через бажання придбати якісь знання в новій професії. Відчувалося доброзичливе ставлення колективу, допомога з боку колег. На роботу хотілося ходити і це важливий аспект. У спілкуванні з керівництвом мені вдавалося знаходити спільну мову і...»
Звичайно були труднощі в період адаптації на новому місці, в плані фізично важкої праці, так як потрібно було встигати вчасно виконувати робочі плани. Також, згодом графік роботи перестав підходити особисто мені в силу особистих обставин