Баядера
Інші назви: ЧП "Баядера"
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Горлівка, Дніпродзержинск, Дніпро, Донецк, Запоріжжя, Івано-Франківск, Керч, Кіровоград, Кривий Ріг, Луганськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Ровно, Севастополь, Сєвєродонецьк, Сімферополь, Тернопіль, Феодосія, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Ялта
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Торговля ЛВИ
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюБаядера
Відгуки про компанію «Баядера» Усього: 44
Усі Київ Вінниця Горлівка Дніпродзержинск Дніпро Донецк Запоріжжя Івано-Франківск Керч Кіровоград Кривий Ріг Луганськ Луцьк Львів Маріуполь Миколаїв Одеса Полтава Ровно Севастополь Сєвєродонецьк Сімферополь Тернопіль Феодосія Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернівці Ялта
14.09.22 16:55
Малиш А руки білки...,
м. Вінниця
Є багато плюсів .найбільший плюс це гарний колектив.
Маленькі зарплати .це найбільший мінус.таке враження що хазяєва компанії жлоби всесвітні
05.05.18 19:06
Анатолий,
м. Вінниця
Работаю не первый год. График работы меня устраивает, зарплата без задержек, коллектив отменный, дружный, начальство нормальное...
мелкие, можно сказать что нету
07.04.18 12:12
Микола,
м. Вінниця
гарні відгуки пишуть або невдахи або конкуренти
організація праці погана, зарплатню видають затримують та безліч штрафів та відрахувань !
01.03.18 15:03
Константин,
м. Вінниця
Работаю уже несколько лет здесь. Зарплата - нормальная , коллектив хороший, дружный, начальство вменяемое, задержек по зарплате нет.
рабочий график не ахти
06.01.18 11:25
Микола,
м. Вінниця
Фірма гарна та стабільна. Статус тримають на висоті - тогрову марку також! Заробітну плату виплачуюють вчасно, працевлаштування офіційне без "сірих" варіантів....
Успіхів у Новому Році та підвищення зарплати !!!
12.12.17 18:25
Павел,
м. Вінниця
Хочу сказать об компании «Баядера» только хорошее.Спасибо им за трудоустройство,ведь в данный момент тяжело найти подходящую работу.Платят исправно и коллектив отменный.Спасибо вам.
Нет таких сторон
25.03.16 20:42
аноним,
м. Вінниця
Есть люди хорошые, но их мало, и ето Раевская Людмила. Она очень хорошый сотрудник.
Пока будет в компании Настич и Сорокин, в компании порядка не будет!!! И они именно они компанию просрут.!!! Они думают что они Боги. Высоко летаете, очень ниско упадете. У Сорокина зарплата больше 20000 грн./месяц. И ему в месяц не хватает. А как прожыть на зарплату промоутеров, как им жыть? Может ты поделишся с нами? А то нам на 2000грн. Сложно выжить! Подумайте ваше величество пан Александр Сорокин!!!
Корисність: (1 - 1) = 0
11.04.14 12:49
Василис,
НЕТ.
Ярая экс-баядерщица Кательницкая вернулась в лице Золотой Балки, территориалом. Как хозяйка ходит по офису на винницкой Баядере.
Куда смотрит руководство ЦО и Корчинский??????????????????
Просто нет слов!!!!!!!!!!
Козу опять пустили в огород.
16.11.13 21:54
Сергей Слипенькый,
м. Вінниця
Панченко продает бизнес конкуренту.