Эльба-Инвест
Інші назви: Ельба Інвест, Ельба-Інвест
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Телефони: 0504103135
Регіони роботи: Київ, Бердянск, Вінниця, Донецк, Житомир, Івано-Франківск, Кременчуг, Луганськ, Львів, Прилуки, Ровно, Ужгород, Умань, Харків, Чернігів
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Телефони: 0504103135
Про другі города які занімає ця фірма не скажу, а вот про м.Червоноград скажу що ужассссссс, Приймають тупо всіх на роботу, На співбесіді говорять що ти будеш охоронником без сльозогіної тіпа і травматичної зброї, А коли встоїся так ведуть на об'єкт і співають пісню зовсім по іньшому. В чом прикол що даже і стріляти непокажуть як, а пєстіка то видають. Нема Соглашаєся робити 2 тиждні через один, а підміни буває недають і по 3 тиждні. Вобшем завал. Самий тєрпімий як ни є обєкт цеї фірми це 5,пост (Мебельна фабрика) Най звєрший це острів, там начальник вночі ввікно дивмться шоб ти неспав..........
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЭльба-Инвест
Відгуки про компанію «Эльба-Инвест» Усього: 32
Усі Київ Бердянск Вінниця Донецк Житомир Івано-Франківск Кременчуг Луганськ Львів Прилуки Ровно Ужгород Умань Харків Чернігів
13.09.24 09:41
Просыпается с рассветом
Вся Советская земля.
Холодок бежит за ворот,
Шум на улицах сильней.
С добрым утром, милый город,-
Сердце Родины моей!
...»
31.08.24 19:52
Вадим Шефнер,
1 сентября! Посвящается нашей незабвенной учительнице,- каролине геннадьевне
Собака сторожила гладиолусы,
Маячило ей счастье впереди,
И ветер на собаке гладил волосы
И ей шептал: «С надеждой вдаль гляди!»
Но грянул гром, помялись гладиолусы,
Их качественность снижена была.
Собака...»
29.08.24 12:16
Эвелина,
коралина геннадьевна
ты на Икарусе работала?
24.08.24 16:58
Антонина,
коралина
суслик- зачем ты привёл к власти эту сыкуху, люди не довольны
13.08.24 13:34
Вячеслав Иванович Сусло,
"начальник смены"
ленка змитриченко - кастрюлеголовая мымра!
12.08.24 23:00
Лора,
каблук и каролина
Дорогая, у нас есть что покушать?
— Там пончики возьми.
-Тампончики сама жри! )))
12.08.24 18:10
Кобыла,
м. Ужгород
анекдот про лошадь, для каролины с кристалиной
Лошадь читает книгу. Челюсть дёргается. Глаза вывалились из орбит. По всему телу струится пот. Вся дрожит. Подходит другая лошадь:
- Что читаем?
- Бред сивой кобылы!
11.08.24 22:23
Артём,
змитриченко
джессика- ты ведёшь себя очень и очень плохо, мне это не нравится, позволяешь себе уж чересчур много непозволительных вещей...
вместе с надей кодушок, кадровичкой, ментовской бабой