Wework (Львов) Кадровое агентство
Другие названия: ТОВ ВІ ВОРК
Сфера деятельности: Услуги: Кадровые агентства, рекрутинг
Сайт: wework.in.ua
Телефоны: +380683008483, +380933008483, +380953008483
Регионы работы: Киев, Белая Церковь, Бердянск, Винница, Горловка, Днепр, Житомир, Ивано-Франковск, Измаил, Калуш, Ковель, Коломыя, Кременчуг, Кривой Рог, Лисичанск, Львов, Нетишин, Одесса, Ровно, Стрый, Тернополь, Ужгород, Умань, Хмельницкий, Червоноград, Черкассы, Чернигов, Шостка
Сфера деятельности: Услуги: Кадровые агентства, рекрутинг
Сайт: wework.in.ua
Телефоны: +380683008483, +380933008483, +380953008483
Кадровое агентство "We Work" лидер на рынке трудоустройства за рубежом. Мы предоставляем полный спектр услуг. Поможем вам найти лучшую работу в кратчайшие сроки.
Работаем качественно и ответственно. Уже более 5000 клиентов воспользовались нашими услугами. Работаем ОФИЦИАЛЬНО, имеем лицензии на трудоустройство, и осуществляем прием платежей только на банковские счета !!
Проверяем каждого работодателя, выбираем только лучших.
Доверьте поиск работы профессионалам. Хорошего дня и хороших вакансий.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Wework (Львов) Кадровое агентство
Отзывы о компании «Wework (Львов) Кадровое агентств» Всего: 60
Все Киев Белая Церковь Бердянск Винница Горловка Днепр Житомир Ивано-Франковск Измаил Калуш Ковель Коломыя Кременчуг Кривой Рог Лисичанск Львов Нетишин Одесса Ровно Стрый Тернополь Ужгород Умань Хмельницкий Червоноград Черкассы Чернигов Шостка
11.03.21 18:36
Марина,
г. Бердянск
Знайшли нам роботу по БІО. Поганого нічого не можу сказати. Послуги коштують недорого.
Важко проїхати по БІО.
10.03.21 22:59
Христина Бурко,
г. Львов
коли мені справді є чим поділитися!
Отже почнемо, мене звати Христина, я зі Львова) мені 21 і з 18 років мені подобається їздити у різні країни на роботу. До цього була у Німеччині на студентській практиці та в Чехії на роботі. Цього разу в силу карантину найоптимальніший варіант для мене - була Польща. Цю компанію мене порадив близький друг - великий плюс для мене компанія знаходиться у Львові, тому я залишила...»
Важко дзвонитись
09.02.21 16:21
Dmytro,
г. Хмельницкий
Компанія мене вразила своєю відповідальністю. Поїхали на роботу на роботу на Лего, спочатку все було добре, але коли почався карантин, ми попали під скорочення. Сказали звільнити житло протягом 2 днів. Я не знав що робити, зателефонував у Львів на ВІВОРК, менеджер Олег нас вислухав, сказав шо зможе шось підібрати протягом 2 днів, ми сказали що в нас проблеми з коштами, і не маємо тепер. Олег попросив керівництво і...»
Довго шукали вакансію
02.02.21 22:25
г. Львов
Поки немає
Дуже гарно себе рекламують, обіцяють високу з/п, гарні умови, багато вакансій,але по факту їх роботи не видно.
09.01.21 22:34
Аркадій,
Якісні і недорогі послуги. Важко було знайти роботу. Але все ок.
Довгий підбір вакансії.
04.01.21 15:45
Саша,
признаюсь было немного страшно :) Столько слухов и рассказов, но я все же решилась. Мне очень повезло, что я сразу обратилась в компанию WeWork .Хочу поблагодарить менеджера Александра помощь в оформлении рабочей визы,вежливый и терпеливый в общении консультант.Я работаю на заводе York в п.Болихово в 18 км.от г.Познань . Условия для жизни отличные, работа хорошая ,коллектив дружный .Всем рекомендую агенство и...»
Не нашол
24.11.20 19:20
Никитос,
Дуже боявся їхати в Польщу, бо не знав мови, ніколи закордоном не був, але радий що звернувся в цю компанію, з усім допомогли, все було дуже добре організовано. Дуже задоволений якістю надання послуг, менеджер Олег завжди вчасно відповідав, підібрав мені дуже хорошу вакансію на завод побутової техніки, вже працюю тут рік.
не нашел
21.10.20 16:40
Сергій,
г. Днепр
Знайшли роботу по БІО, для нас з жінкою.
Маємо ставку по 15 зл, Задоволені роботою.
Один мінус нічні зміни і робота по 12 годин
Важко проїжати кордон по БІо, багато запитань від польських прикордоників.
Тому рекомендую їхати по візі.
28.09.20 14:23
Дарина,
Нашла работу НА ИЗГОТОВЛЕНИЕ елок, в В Слубице, проживаем в гостинице, отдельно в комнате с мужчиной, работа легкая плести новогодние веночки. Питание 5 зл
Ехали по био оплатили 800 грн за услуги компании
Правда ставка невысокая 13 злотых, но нам нравятся условия
25.09.20 17:20
Микита,
г. Стрый
Допомогли з пошуком роботи, прижав на офіс, Влаштували водієм крщиком, сиавка непогана,
Можу рекомендувати
Ставка 16,5 злотих,