Wework (Львов) Кадровое агентство
Інші назви: ТОВ ВІ ВОРК
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: wework.in.ua
Телефони: +380683008483, +380933008483, +380953008483
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Бердянск, Вінниця, Горлівка, Дніпро, Житомир, Івано-Франківск, Ізмаіл, Калуш, Ковель, Коломия, Кременчуг, Кривий Ріг, Лисичанськ, Львів, Нетішин, Одеса, Ровно, Стрий, Тернопіль, Ужгород, Умань, Хмельницький, Червоноград, Черкаси, Чернігів, Шостка
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: wework.in.ua
Телефони: +380683008483, +380933008483, +380953008483
Кадровое агентство "We Work" лидер на рынке трудоустройства за рубежом. Мы предоставляем полный спектр услуг. Поможем вам найти лучшую работу в кратчайшие сроки.
Работаем качественно и ответственно. Уже более 5000 клиентов воспользовались нашими услугами. Работаем ОФИЦИАЛЬНО, имеем лицензии на трудоустройство, и осуществляем прием платежей только на банковские счета !!
Проверяем каждого работодателя, выбираем только лучших.
Доверьте поиск работы профессионалам. Хорошего дня и хороших вакансий.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюWework (Львов) Кадровое агентство
Відгуки про компанію «Wework (Львов) Кадровое агентств» Усього: 60
Усі Київ Біла Церква Бердянск Вінниця Горлівка Дніпро Житомир Івано-Франківск Ізмаіл Калуш Ковель Коломия Кременчуг Кривий Ріг Лисичанськ Львів Нетішин Одеса Ровно Стрий Тернопіль Ужгород Умань Хмельницький Червоноград Черкаси Чернігів Шостка
27.11.19 10:36
Анастасія,
м. Ровно
Ця компанія підготувала мені документи, запрошення, найшли мені роботу в Польщі, не важку, але оплата середня, тому я дуже задоволена якістю послуг. Не перший раз їхала, і не останній, але тепер тільки через них.
Не виявила
22.11.19 10:28
Василий,
м. Бердянск
Ответственные менеджеры, всё мне сделали быстро и качественно, открыли визу и нашли работу в Польше, Катовице. Работа тяжёлая, но часов много и платят нормально. Очень доволен и буду рекомендовать всем.
Немного задержали заезд
20.11.19 10:30
Олександр,
м. Львів
Звернувся до компанії будучі в Польщі, мені знайшли роботу в магазині Biedronka, спочатку робив викладку товару, тепер підтянув мову, працюю на касі,оплата зп стала вища, все подобається, працедавець скоро буде оформлювати річне запрошення на рік, працюю офіційно, дякую за допомогу!
перший час було тяжко вивчити мову, згодом все стало просто і зрозуміло))
15.11.19 15:01
Андрій,
м. Біла Церква
Мені 23 роки, компанія запропонувала мені роботу на склад, також мене оформили студентом в поліціальну школу, я рахуюсь студентом і моя зарплата вища, оскільки студенти в Польщі не оплачують податки,поїхав працювати, щоб заробити на весілля, годин багато, я задоволений!
до роботи трошки далеко, але проїзд компенсує фірма, так все ок!
14.11.19 16:27
Раиса,
м. Горлівка
Спасибо работникам этой компании за трудоустройство в Польше! Очень довольна, подобрали мне не сложную работу, зп нормальная, я довольна! В Польше меня встретили и со всем помогли
Не нашла
14.11.19 11:55
Віра Деп,
м. Львів
Офіційне працевлаштування, всі необхідні документи було зроблено за 12 днів, безкоштовне житло, возять безкоштовно до роботи, дають аванс.
Не завжди є багато годин,але це залежить від сезонності, а не від фірми
14.11.19 11:46
Мирослав,
м. Коломия
Разом із жінкою їздили в Польщу на роботу на склад одягу, вибирали роботу щоб і дружині не було важко. Нормальна робота, але ще раз не поїдемо, бо є ставки і більші, хоч і робота важча. Компанія забезпечила нам все необхідне, всі документи і надала чітку інформацію. Працюють без обману. Наступного разу звертатися будемо також до них, але вже на іншу вакансію.
Невелика ставка, але робота легка.
13.11.19 17:36
Владимир Вельков,
м. Львів
Искал работу в пекарне, обратился в компанию, мне подобрали высокооплачиваемую работу, оформление на работу заняло 2 недели, т.к. работа официальная, нужно было переоформить документы, ребята были постоянно на связи, консультировали на всех этапах, за что большое спасибо!
нет возможности сразу поехать на работу, нужно ждать переоформления документов
13.11.19 17:30
Галина,
м. Львів
Працювала з чоловіком через цю фірму в Польщі на виробництві конекторів, задоволені і роботою, і оплатою.. Все, що нам обіцяли, ми отримали. З документами проблем не було, все чисто і прозоро. Рекомендую.
Взимку мало вакансій.
13.11.19 17:23
Дмитрий Тростецкий,
м. Львів
Поехали с женой на завод по производству авто деталей в Польше, работа сложная но платят нормально и часов много. Менеджер Богдан нас хорошо проинформировал и все документы подготовил. В Польше нас встретили и работа была сразу же. Рекомендую обращаться к этому агентству поскольку они гарантируют поддержку и официальное трудоустройство.
Проблем с кадровым агентством не возникло
Сложная работа