индел
Інші назви: ООО "Индел"
Регіони роботи: Київ, Одеса
Регіони роботи: Київ, Одеса
Торговля сырьем для косметики и фарма, производители диетических добавок
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюиндел
Відгуки про компанію «индел» Усього: 51
25.07.24 18:00
Александр Васильченко,
м. Одеса
Небольшая компания, без суеты. Директора обычные люди, маршруты задают точно и вовремя.
Бывают сверхнормы.
25.07.24 15:51
Настя Шелегова,
м. Одеса
Для мене Індел як друга родина. По-перше, тут цінують досягнення і заохочують ініціативу. По-друге, позитивна динаміка зарплатні. І головне для мене - коли в мене сталися в житті проблеми, то команда і...»
Як на мене відсутні. Хоча люди різні. От читаю тут всілякі погані відгуки. Чого ці люди приховують свої імена? Чому просто не виказати свої фе в очі роботодавцю. Дивні.
25.07.24 13:48
Наталія Прожейко,
м. Одеса
Офіс майже в центрі Одеси, зручно діставитися.
Керівники - сучасні, не затягнуті люди, ідуть на зустріч, якщо у співробітника щось станеться або не виходить по роботі.
Поки не помітила явних мінусів. Хіба що часто буває забагато задач, треба напружуватися.
24.10.23 10:49
Работа,
Их нет, от слова совсем
Обязанностей гораздо больше, чем озвучивают по факту, оплата меньше чем обещают. Ну и главное, ты виноват всегда и за все!!! Мозговынос каждый день.
20.08.23 15:02
Rex,
Немає, все жахливо(((
Тут написали гарний відгук про компанію «Індел», але мені нема чого сказати подібного. Працювала менеджером з продажу 9 місяців (але коли почалась війна я втекла в іншу країну) і це була сама бридка робота для...»
19.08.23 19:24
Анон,
м. Одеса
Комфортно приближенным к начальству, которые закладывают коллег и ходят на задних лапах. Для таких ж@полизов "цє найкращє місцє роботи".
12.08.23 12:36
Patrick Star,
м. Одеса
Отношение, как к расходным материалам - уволить и заменить.
Мизерные зарплаты.
12.08.23 12:24
Uncle Joe,
м. Одеса
Добавляют новые обязанности, если спросишь о повышении зарплаты скажут денег нет и могут уволить.
06.08.23 20:28
Біллі Геррінґтон,
м. Одеса
Не працювати у цій компанії.
Проблема цієї компанії у її власниках, які вважають себе професіоналами та знавцями ринку)))
Насправді вони вміють лише шукати винних у своїх помилках та звільняти.
Їхні вакансії на різних сайтах висять...»
03.08.23 19:16
Star,
Серьезно?
Владельцы-управленцы, сами не знают кто что делает и за что отвечает.
Если какой прокол - нужно срочно найти виноватого и переложить ответственность.