Сеть магазинов Family (ФОП Ковальчук)
Сфера деятельности: Торговля: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Регионы работы: Киев, Белая Церковь, Чернигов
Регионы работы: Киев, Белая Церковь, Чернигов
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Сеть магазинов Family (ФОП Ковальчук)
Разбор отзывов о компании «Сеть магазинов Family (ФОП Ковальчук)»
У відгуках співробітників про роботу в компанії Family переважають негативні оцінки. Найчастіше згадуються неофіційне працевлаштування, регулярні штрафи, непрозора система нарахування та затримки заробітної плати, а також відсутність виплат за відпустки та лікарняні. Багато хто відзначає надмірне навантаження, ненормований графік, виконання декількох ролей одночасно та відсутність поваги з боку керівництва й офісу. Окремі відгуки вказують на грубе або зневажливе ставлення, часту зміну персоналу, а також обіцянки, які не виконуються. Деякі співробітники згадують про позитивну атмосферу серед колег у магазинах, але це не компенсує загальний негативний досвід. В одному з відгуків відзначено, що зарплата виплачувалася вчасно, але більшість авторів не рекомендують компанію для працевлаштування. Відгуки кандидатів про процес найму також негативні: скарги на затягування зворотного зв’язку, неофіційні умови та неповагу під час співбесіди.
Что чаще всего хвалят
- Дружня атмосфера серед колег у магазинах
Основные проблемы
- Неофіційне працевлаштування та відсутність соціальних гарантій
- Регулярні штрафи та непрозора система нарахування зарплати
- Відсутність оплати відпусток, лікарняних та компенсацій при звільненні
- Надмірне навантаження, ненормований графік та виконання декількох ролей
- Зневажливе ставлення та некомпетентність керівництва
Как проходит найм и собеседования
- Неофіційні умови праці, низька зарплата та невідповідність заявленого графіку
Отзывы о компании «Сеть магазинов Family (ФОП Ковал» Всего: 15
01.02.21 13:41
Limon
Возле дома
Абсолютно наплевательское отношение к персоналу. Постоянные штрафы, о которых никто не предупреждает, а можно узнать только на ревизии. Всю недостачу вешают на персонал без разбирательств. Не платят даже минималку, все увольняется со скандалами)
30.11.20 10:28
Анастасия Ковалева
Нетууууу
С самого начала обещали 9000грн за 2 месяца испытательного срока, первый месяц заплатили, потом возникли трудности с ЗП, я так и не могла понять сколько все-таки должна получить, с горем пополам заплатили 9500, и то ревизия была и недостача по ревизии около 2000 грн, потом следующая ревизия и недостача 9100, откуда и что неизвесно, камер в магазине нету, так и 9П не отдали, а притом что наш колектив работал...»
01.08.20 12:16
Вика Кутицька
Персонал ужасный,гнилой.Раньше лучше было,а сейчас зайти не возможно.Особенно в кассе,одни грубиянки работают.Я раньше постоянно покупки делала, сейчас очень-очень редко стараюсь зайти.Положительного нечего нету,жаль.
Ужасный коллектив
10.02.20 13:10
Аноним
відсутні
Згодна на всі 100% із тим, що написано вище. Якщо ви плануєте отримувати достойну ЗП, то це не в цій компанії, не отримаєте нічого крім приниження, обходьте десятою дорогою.Всі обіцянки - це ілюзія. Вище керівництво - це люди які не компетентні в багатьох питаннях, які мають пряме відношення до основних процесів в управлінні. Якщо ви маєте хорошу базову практику,шукайте далі, адже тут ви можете тільки занизити собі...»
02.02.20 14:28
Solnce
г. Белая Церковь
Отсутствуют
Работала менеджером в этом гадюшнике. Нагрузка не соответствует оплате. Нормальную зарплату получает только кодло родственников и жополизов, остальные работают за копейки. Постоянно штрафуют. Ты можешь спокойно работать, а на тебя уже открыта вакансия. Директор предприятия - бык и хамло. Не рекомендую данную контору даже в качестве временной работы. Берегите своё время и нервы.