Rost Retail
Сайт: rostretail.com
Регіони роботи: Київ, Луцьк
Сайт: rostretail.com
Регіони роботи: Київ, Луцьк
Компанія Rost Retail - це комплекс бізнес-рішень, спеціально розроблених для ринків ритейл, логістики, FMCG.
Наша місія - сприяти успішному розвитку бізнесу Партнерів, надаючи послуги в області Кадрового аутсорсингу найвищої якості на всій території України.
Одними з ключових сервісів компанії, є Надання тимчасового персоналу, Аутсорсинг торгових і логістичних процесів, Рекрутмент, Мерчандайзинг.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюRost Retail
Відгуки про компанію «Rost Retail» Усього: 13
01.10.23 20:30
Катя,
м. Луцьк
При першій розмові поводяться вічливо
Пропрацювала всього 2 дні(добре що вчасно схаменулась,бо планувала працювати довше).Обіцяли платити за кожен відроблений тиждень,60 грн.год.Через 2 дні повідомили що вже будуть платити55.і не кожен...»
13.09.23 11:08
Михайло Вікторович,
за зміну 800 спочатку платили а тепер кажуть що нероблять з 11 числа Вересня 2023
кошти не виплатили за серпень.... вже 4 неділі прошло. кажуть звонити в бугалтерію а там вимкнено! Люді наябуваніе в кінці(((
23.12.22 21:42
Микола,
99% коментарів написані з однієї ІР адреси. Це означає що пише їх одна людина з одного компютера.
Тому що тут пише це все бла бла бла.
Не ведіться на ці коментарі. Це все брехня
23.08.22 14:43
Ірина,
Давно працюю, все подобаться
Наразі малувато роботи
10.01.22 09:55
Яна,
Работаю стикеровщицей на складе техники. Условия хорошие! На складе тепло, хорошее руководство, график удобный, что ещё нужно?
Хотелось бы поднять зарплату, а в остальном всё хорошо)
21.09.21 12:34
Катерина,
Попала в ситуацию с не табелированием часов магазином, но менеджера всё решили, помогли.
Зарплату мне выплатили.
Спасибо)
Всё отлично
24.05.21 09:33
Андрей,
На карантине сократили основной работы, но мне очень помогла эта компания. ЗП по сути та же что и на основной работе была, но усовия тут лучше чем были у меня раньше.
не нашёл
30.10.20 18:42
Світлана,
Мені подобається співпраця з Rost retail, менеджер завжди пропонує роботу по ближче до мого району проживання. Стараюсь брати запропоновані зміни, не відмовляю.
В магазині Адідас і не тільки приймають доброзичливо.
В Rost retail гарантована зарплата у визначені дні. Все подобається. Дякую Rost retail за таку можливість.
Бувають місяці, коли мало заявок. Але з наступним все наганяю).
30.10.20 14:37
Алена Пискунова,
Все круто )Мне нравится работать со своим менеджером,получаю нужные мне смены в нужных местах Оплата своевременная Приходите к нам Нн пожалеете Я и мужа привела в компанию
Бывает неделя и без подработки А на карантине пришлось дома посидеть
30.10.20 13:18
Юлия Липенко,
Работаю давно была студентом пришла в компанию потом уволилась, а сейчас обратно вернулась