Будфинанс-консалт
Сайт: www.bfc.kiev.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Кіровоград
Сайт: www.bfc.kiev.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Кіровоград
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюБудфинанс-консалт
Відгуки про компанію «Будфинанс-консалт» Усього: 77
05.10.22 12:20
Петро,
Дякую за співпрацю!
Якщо бажаєте зекономити час на нерви, звертайтеся до цієї компанії. Свої обов’язки виконали навіть оперативніше зазначених термінів/
не знайшла мiнусiв
11.08.22 15:15
Татьяна,
мені до душі співпраця була. Адже окрім професійного розтлумачення питання,були швидкі відповіді . Рекомендую!
не бачу.
27.07.22 15:17
Олег,
Заказывали оценку в БФК, остались довольны уровнем услуг. Могу рекомендовать как надежную компанию, т.к. сотрудничаем уже не первый раз!
21.07.22 17:39
Татьяна,
Обращалась для оценки недвижимости. Все выполнили в срок, сотрудники вежливые в общении. Работу сделали быстро и качественно. Рекомендую!
22.06.22 17:12
Юрій,
Все чітко, зрозуміло, прогнозовано. Умнічки!
Немає негативу.
20.05.22 19:21
Тамара,
Обращалась для оценки недвижимости. Отличное качество и скорость выполнения работы. Рекомендую!
13.04.22 18:35
Світлана,
Замовляла декілька разів оцінку. Чудово комунікація та швидке виконання! Залишилася задоволена співпрацею з компанією!
не побачила мінусів
02.12.21 15:09
Николай,
Здійснювали оцінку майна. Дуже швидко та відповдально.
не бачу.
23.11.21 19:03
Виктор,
Работой доволен. Сотрудничаем уже не первый год. Оценку провели быстро и качественно. Рекомендую!
11.11.21 13:49
Евгения,
В компанию обращалась с просьбой оценить дом. Оперативно отреагировали, отлично все сделали. Результатом довольна