DOMComfort
Сайт: dcomfort.com.ua
Регіони роботи: Київ, Полтава
Сайт: dcomfort.com.ua
Регіони роботи: Київ, Полтава
DomComfort – інтернет магазин побутової техніки, товари в розстрочку онлайн
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюDOMComfort
Відгуки про компанію «DOMComfort» Усього: 35
12.02.21 18:32
Руслан,
Працював тут одразу як прихав до столиці, то досі згадую команду! Приємний колектив.
мало фізичних магазинів
08.02.21 20:08
Діна,
У DOMComfort хороші умови для роботи, своєчасна виплата зарплат, лояльне керівництво, хороший дружній колектив. Працюю вже 9 місяців і мені все подобається.
нема
06.02.21 00:12
Антонина,
Я бывший работник компании, была на должности консультанта, работа меня полностью устраивала, зп тоже. Уволилась по причине переезда, а так бы еще работала.
03.02.21 16:13
Яна,
Я в DomComfort з відкриття магазину. Моя робота приносить задоволення, я консультант і кожного дня я допомагаю нашим клієнтам зробити гарний вибір техніки. Робота стабільна, зпробітня плата хороша, колектив дружній.
нема
28.01.21 23:20
Виктория,
Работаю на должности консультанта. Работа полностью устраивает, хорошие условия труда, стабильная заработная плата, хороший коллектив.
хотелось бы чаше тим билдингов
19.01.21 19:16
Лілія,
В компанії я вже майже рік. Роботою задоволена, умови праці влаштовують, з/п хороша. Колектив дружній.
немає
11.01.21 21:23
Юрий,
Работал в компании пол года, уволился по причине переезда в другой город. В целом работа меня устраивала, хороший коллектив, хорошее начальство, зп стабильная без задержек.
04.01.21 20:28
Александр,
Работаю только три месяца, но могу сказать, что ДомКомфорт хороший и надежный работодатель, у которого есть подход к каждому сотруднику.
нету
29.12.20 22:29
Мар`яна,
Працюю в компанії пів року, умови праці влаштовують, дружній колектив, лояльне керівництво, з/п завжди вчасно.
немає
13.12.20 17:35
Марина,
Работала здесь пол года, по причине переезда уволилась. Работа устраивала, хороший коллектив, начальство, зп всегда вовремя.
все нравилось