King Star Alliance
Регіони роботи: Київ, Львів
Сайт: kingstaralliance.com
Ел. пошта: office@kingstaralliance.com
Регіони роботи: Київ, Львів
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюKing Star Alliance
Відгуки про компанію «King Star Alliance» Усього: 37
29.12.20 14:19
Аноним
Найкраща співбесіда у моєму житті була саме після того, як мене знайшли представники Кінг Стар Альянс. В мене чималий досвід роботи у різних офісах, а також перемовин із клієнтами на фрілансі. Проте по вакансії, на яку мене знайшли спеціалісти King Star, в мене вперше була настільки приємна зустріч із роботодавцем. Нажаль, на тій вакансії вже не працюю, проте не через розбіжності по робочим питанням з колегами чи...»
До рекрутерів жодних претензій нема, вони влаштували мене у чудовий колектив.
14.12.20 13:43
Олександр
м. Львів
Майже всі позиції, на які King Star Alliance шукає спеціалістів оплачуються за вищою ринковою ціною. Оплата для розробників, маркетологів та менеджерів на рівні цивілізованих розвинених країн. Рекрутинговий сервіс на відповідному рівні
Недоліків не знайшов
07.12.20 19:34
Саша
Перший раз із рекрутером Кінг стар альянс познайомився близько року тому, проте на той момент я надав перевагу іншій вакансії. Із тої роботи нещодавно звільнився і наважився кинути CV на оголошення King Star самостійно. Як виявилось, рекрутер досі мене пам`ятає. Така уважність від працівників створює приємне враження щодо цілого агенства King Star Alliance.
Позитивне враження
30.11.20 13:25
Саша
м. Львів
Как-то позвонили мне из Кинг Стара. Спрашивают меня, актуален ли еще для меня поиск работы, поговорили о моем бекграунде и т.д. Под конец мы договорились о созвоне в скайпе.
Мораль - не сгоняйте гнев на рекрутерах. Бывает множество факторов, из-за которых вас не взяли - конкуренция, какие-то отдельные решения работодателей и т.д. Рекрутеры не всегда причастны к финальному решению.
кингстаровцами уже общался год-полтора назад, только тогда меня на работу не взяли и я подумал, что на меня просто забили Я, конечно, держал на них некую обиду, но решился на попытку №2. На этот раз взяли.
27.11.20 19:33
Ника
м. Львів
быстрый фидбек, готовность идти навстречу по принципиальным вопросам на счет условий работы, а также прогрессивные и понимающие молодые рекрутеры. Я проходила собеседования на вакансию junior front end developer
проверяли меня так тщательно. Скорее всего, причина не в рекрутерах, а в фирме, где я работаю. У нас на 1 рабочее место приходится большая конкуренция.
20.11.20 13:53
Аноним
м. Львів
Приятно общаться с представителями агентства King Star Alliance просто как с людьми. Цель хорошего рекрутера - сделать так, чтобы человек забыл, что он на собеседовании. Лично для меня это был словно приятный разговор коллег. Встреча на счет утверждения моей кандидатуры проходила вместе с рекрутером и будущим (потенциальным) начальником. Человек из King Star явно хорошо разбирается в психологии. Такая обстановка -...»
06.11.20 12:51
Мария
м. Львів
Почуствовала себя обманутой как при ммм
Вероятно, фирма — ширма. За этим именем стоит другая, которая продаёт непонятно что, а может и кого, берут деньги за свои услуги, а потом морозятся, типо мы вам ничего не должны..чтобы такую организацию закрыть нужно чтобы кого-то из полиции развели, или как??