West Fit Group
Сайт: westfitgroup.tilda.ws
Регіони роботи: Київ, Львів
Сайт: westfitgroup.tilda.ws
Регіони роботи: Київ, Львів
Торговля на международных финансовых рынках
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюWest Fit Group
Відгуки про компанію «West Fit Group» Усього: 32
11.04.21 21:54
Пётр Колесник,
Подобається моя робота тим, що можна вибрати робочий графік, коли працюю з дому, а коли в офісі. ЗП є ставка та є % від продажів, все влаштовує як і в європейських компаніях
немає
09.04.21 19:10
Егор Васильев,
Очень хорошая фирма, вывожу средства без задержек. Рекомендую.
Нету
07.04.21 21:35
Геннадій Антоненко,
такий зручний сайт, що я вирішив точно що напишу відгук, навігація і підтримка - це 10000% допомогу в доході. Все заробляється тут швидко і головне чесно.
тільки переваги
05.04.21 16:35
Надійна, відмінна і зручна брокерська фірма, швидке виведення, робоча підтримка. Легко і доступно. Дуже актуально в наш час.
нету
01.04.21 23:42
Георгий Молчанов,
За час користування трейдових послугами брокера я вивчив позитивні сторони, які я відчув через тиждень. Так що рекомендую
НЕМА
23.03.21 13:35
Соколов Борис,
Непогано себе показала ця платформа, висновок стабільний, підтримка є, але поки що не доводилося звертатися. Можу рекомендувати.
немає
21.03.21 23:55
Марк Гармаш,
Найкраща платформа для заробітку. Тут прекрасні умови для торгівлі, легко в усьому розібратися і можна швидко заробити.
нема
15.03.21 20:47
Слава Спесивцев,
На мою думку найкращий брокер і надійний, який я можу вільно рекомендувати всім. Так само окреме спасибі підтримки, думаю мене розуміють ті, хто користується брокером)
не має
13.03.21 20:47
Александр Варушкович,
Биржа нравиться по всем параметрам. Во первых тут отличная поддержка, все прям так идеально. Вывод тоже быстрый, та и в целом компания супер.
11.03.21 18:28
Марк Кравченко,
Хорошая работа. Удобный график, можно работать в офисе а можно на дому.
нету