Украинская Мебельная Марка
Інші назви: Українська Меблева Марка (Octo Via Group,Екопродукт Рітейл)
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Сайт: umm.lviv.ua
Телефони: 096-904-84-94, 096-501-16-44
Регіони роботи: Київ, Львів
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Сайт: umm.lviv.ua
Телефони: 096-904-84-94, 096-501-16-44
Регіони роботи: Київ, Львів
Українська Меблева Марка реалізовує лише якісні матеріали, виготовлені на власному сучасному обладнанні досвідченими професіоналами. Кожен наш матеріал проходить декілька етапів перевірки якості і лише потім відправляється на склад або до клієнта.
Працюючи не перший рік на ринку будівельних матеріалів, наша компанія може з впевненістю гарантувати своїм партнерам та покупцям, що весь матеріал буде якісним, доставлено в зазначений час та за конкурентною ціною.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюУкраинская Мебельная Марка
Відгуки про компанію «Украинская Мебельная Марка» Усього: 3
27.05.22 12:15
м. Львів
Колектив і корпоративна культура добра.
З людьми в загалі не рахуються. Крім грошей нічого більш не бачять.
21.02.22 10:25
Олександр,
м. Львів
Стосовно відгуку "Андрія", це брехня, Андрій, він же Руслан, який тільки стажувався та не працював ні дня, обурений що його не прийняли на посаду торгового представника.
Всі співробітники, які...»
Питання є практично в кожній компанії, і ми постійно працюємо над їх вирішенням і підвищенням рівня компанії в цілому.
24.01.21 15:38
Андрій,
м. Львів
Українська Меблева Марка (Octo Via Group,Екопродукт Рітейл) вакансии,отзывы,работа Львов,Киев
Не майте з ними справ, компанія дуже не порядка! Не виплачують зарплату, якимось маленькими частинами,затримують. В кращому випадку вам виплатять декілька тисяч без пояснень. Офіційного працевлаштування не має. Не вірте обіцянкам- абсолютно все брехня. Постійна відсутність грошей, товару та розуміння,як взагалі працювати. Продукція неякісна,ціни вище ринкових. УММ не виробники,а справжні перекупи. Постійно...»
Корисність: (1 - 1) = 0