Dnepr Lemon School
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Сайт: dnepr.lemon.school
Телефони: +38 (099) 6066677
Регіони роботи: Київ, Дніпро
В Lemon School продолжительность курсов составляет 2-4 месяца. Но пусть вас не пугает краткость обучение, ведь его темп достаточно серьезный – на большом количестве курсов занятия проводятся три-четыре раза в неделю. Мы уверены, что легко вам не будет, но то, что после IT-курсов в Днепре вы станете профессионалом в выбранной области IT-технологий – это 100%. Готовьтесь, что придется попотеть. Именно поэтому мы советуем вам запастись большой мотивацией, не прогуливать, ловить каждое слово преподавателя и выполнять все домашние и практические задания.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюDnepr Lemon School
Відгуки про компанію «Dnepr Lemon School» Усього: 98
16.09.24 17:26
Евгений,
Преподаватели которые ведут проекты очень терпеливо все разжевывают для любого уровня подготовки. Да, на какие-то вопросы ответом может быть ссылка на документацию. Но ее же тоже нужно учиться понимать.
все норм
11.09.24 17:19
Даша,
Наш куратор взагалі профі. Загалом, я дуже задоволена, я не мала величезних запитів, я довірилася Лемон Скул і отримала навіть більше, ніж думала
нема
26.08.24 18:14
Аліна,
Деякі перевіряльники поверхнево перевіряють роботи, а інші, навпаки, замучать до останньої коми - ніколи не знаєш, скільки разів доведеться перездавати роботи і скільки часу це все займе) Але це добре
все ок
22.08.24 20:24
Богдан,
Курс (я проходжу курс по сео) не легкий, не стоит рассчитывать, что все будет гладко и понятно. Терпение и труд все перетрут!
всем доволен
18.08.24 17:50
Наталя,
Часто читаючи теорію, мені було все зрозуміло, як у ясний день. Але щойно починалася практична частина блоку, я проходила всі стадії від заперечення до прийняття. І це добре, так краще засвоюється матеріал....»
все ок
14.08.24 18:07
Илья,
Один из главных плюсов — практика! На практике дается возможность понять, как всё устроено и работает.
все хорошо
10.08.24 17:56
Уляна,
Постійна підтримка викладачів та одногрупників. Ви відчуватимете себе справжньою командою. Наставники завжди вигадують цікаві зустрічі, на які постійно чекаєш з нетерпінням
не було
25.07.24 12:55
Гриша,
Прохожу курс web-разработка в данный момент.
Если научусь планировать время - получится закончить :)
23.07.24 14:21
- Вывод - необходим системный подход и мотивационная программа
- Решение -...»
16.07.24 16:50
Олеся,
Курс "Менеджер проєктів" у Лемонскул, який я проходила у 2023 році, залишив у мене дуже позитивне враження. Мій досвід навчання та подальшого пошуку роботи був надзвичайно успішним.
Все ок