Терполімергаз
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Корисні копалини (нафта, газ, вугілля, руда...)
Регіони роботи: Київ, Львів, Тернопіль
Регіони роботи: Київ, Львів, Тернопіль
Торгівля обладнанням для бідівництва інженерних мереж з полімерних труб.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТерполімергаз
Відгуки про компанію «Терполімергаз» Усього: 41
12.03.18 16:49
відсутні позитивні сторони
Ось він.Бізнес по-українськи. Дядько наймає , обіцяє зарплату, а натомість швиряє кістки !Наймаєтесь в цю "конторку"- зп не чекайте,це будуть "куски" дуже далекі від вказаної зарплати. Знаєте за рахунок чого ви ще на плаву? Завдяки отим роботягам які в*обують на вас!А пише дочка батька - який працює в м'яко кажучи,хренових умовах!Слово заробіток -
рівно 10 нулям ! Вже як не платите зарплату, то віддавайте людям...»
19.11.17 09:14
Тарас,
м. Тернопіль
компанія почала розвиватись нормально з поверненням Михайла Олександровича дуже порядна, вихована і грамотно людина. З працівниками спілкується і допомагає. Людей за людей має і виробництво підняв. Тепер стало набагато краще працювати. Якщо Михайла не з'їсть бик салабай все буде нормально. Рекомендую.
Залишилась одна проблема це не вихований і грубий бик салабай який просто всі директорів з'їдає розказували що він вже всіх з'їв тепер черга Олександровича. На що дивиться генеральний директор нам всім не зрозуміло.
18.04.17 18:47
Кормят вкусно и бесплатно. Работаю в компании больше года. Задержек по зароботной плате не было. Уже два раза за период моей работы сдесь подымали уровень зароботной платы. Нормы я тоже не видел что бы подымали.Просто заставили выполнять старые. Токарных станки ЧПУ новые купленые с 0, оборудованые самыми современными стойками сименс. Термопласты не новые но хорошие (Германия). С апреле месяца каждый день зачитывают...»
Помещения не отапливаеться, Но зимой при неоходимости включают возле рабочих места УФО. А так нет необхлдимости отопления по скольку термопластавтоматы и трубные линии сами нагревают помещения.
18.04.17 16:10
Кормят на производстве, спецодежда
Зарплата не соответствует заявленной, при выполнении нормы, норму увеличивают, цех не отапливается, оборудование старое, при увольнении не выплачивают зарплату.
Если хотите работать за 4000-6000 грн.(средняя зарплата, может быть и больше, но не 7000-10000) по 12 часов, можно идти.
27.03.17 18:15
м. Тернопіль
Харчують безкоштовно...Повара готують обіди кожен день. Зарплату виплачують вчасно є навіть аванс. За рік підняли вже зарплату 2 рази. Обіцяють ще піднімати. Головне мати бажання працювати і виконувати норми. Половину обладнання нового частина б.у. Працевлаштування тільки офіційне.
Є виробничі моменти і ситуації які не завжди вчасно вирішується. Але заробити гроші можна
10.03.17 12:42
Брехуни
Компаніі капец все розвалюють
Зарплату брешуть якийсь дивний директор
Ні чего не розуміе в виробництві,
Хлопці кажуть була людина яка підняла виробництво
так его з'їв директор та ходить і тішаться який він молодец
15.12.16 14:26
олександр репин,
м. Тернопіль
Официальная зар.плата . Платят честно . Сотрудники и Директор отвечают за свои слова, и делают все для организации рабочего места и процесса. Я отработал всего неделю, сами позвонили и попросили забрать зарплату !!! (так бывает).
Трудно добираться до места работы , тяжелый график (но оплачиваемый более менее достойно) , Помещение не отапливается.
22.11.16 10:57
Не має
Всі брехуни і підступні люди починаючи з директора. Директор не цінує працівників і по хамському до них відноситься. Щоби працівник не зробив для фірми на другий день забувається і він знову бидло.
Фірму не рекомендую , краще відпочивати в дома.
22.09.16 10:11
Юлія,
м. Тернопіль
Працюю в компанії 3 місяці. На даний момент часу задоволена колективом, заробітною платою та керівництвом. Директор - людина слова, що обіцяє, то завжди виконує.
Поки не знайшла.
21.07.16 18:29
Юрій Михайлович,
м. Тернопіль
Зарплати які вони обіцяють це БРЕХНЯ!
Друзі я вас застерігаю; аферисти з терполімергаз нахабніють. Будьте обережні!
Я там працював, зарплати які вони обіцяють це БРЕХНЯ, людей мають за бидло, власник хамло працівників ображає при спілкуванні постійно матюкається, працівників обманюють при розрахунку кидають на зароблені гроші.
Не робота в каторга найгірша робота з тих де я працював.
В основному там працюють анкоголіки і дебіли яким байдуже що їх...»