Терполімергаз
Регионы работы: Киев, Львов, Тернополь
Регионы работы: Киев, Львов, Тернополь
Торгівля обладнанням для бідівництва інженерних мереж з полімерних труб.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Терполімергаз
Отзывы о компании «Терполімергаз» Всего: 35
15.12.16 14:26
олександр репин,
г. Тернополь
Официальная зар.плата . Платят честно . Сотрудники и Директор отвечают за свои слова, и делают все для организации рабочего места и процесса. Я отработал всего неделю, сами позвонили и попросили забрать зарплату !!! (так бывает).
Трудно добираться до места работы , тяжелый график (но оплачиваемый более менее достойно) , Помещение не отапливается.
22.11.16 10:57
Не має
Всі брехуни і підступні люди починаючи з директора. Директор не цінує працівників і по хамському до них відноситься. Щоби працівник не зробив для фірми на другий день забувається і він знову бидло.
Фірму не рекомендую , краще відпочивати в дома.
22.09.16 10:11
Юлія,
г. Тернополь
Працюю в компанії 3 місяці. На даний момент часу задоволена колективом, заробітною платою та керівництвом. Директор - людина слова, що обіцяє, то завжди виконує.
Поки не знайшла.
21.07.16 18:29
Юрій Михайлович,
г. Тернополь
Зарплати які вони обіцяють це БРЕХНЯ!
Друзі я вас застерігаю; аферисти з терполімергаз нахабніють. Будьте обережні!
Я там працював, зарплати які вони обіцяють це БРЕХНЯ, людей мають за бидло, власник хамло працівників ображає при спілкуванні постійно матюкається, працівників обманюють при розрахунку кидають на зароблені гроші.
Не робота в каторга найгірша робота з тих де я працював.
В основному там працюють анкоголіки і дебіли яким байдуже що їх...»
16.05.16 17:59
Славко,
г. Тернополь
Люди ведуться на великі зарплати але це брехня там обще зарплати не виплачують люди працюють в основному місяць безплатно.
Не ведіться це підлі і фальшиві аферюги.
Кидають на зарплати. За останній місяць зарплату не виплачують. Хамске відношення директора по відношенню до працівників постійно всіх матюкає і думає як би зарплати не заплатити.
Керівництво працівників не вважає за людей їм лиш потрібні сраколизи, стукачі і долбойоби.
Матеріально технічного забезпечення обще немає все знищене і керівництву повні.
Навіть і не думайте йти туди на роботу.