UKEESS Software House
Регион работы: Львов
Сайт: www.ukeess.com
Телефоны: 0967365386
Регион работы: Львов
Гамнокантора UKEESS Software House та її кидалово.
Хочу розказати про шарашку UKEESS Software House яка має принцип обдурити працівника. Вони обдурюють працівників з вулиці. Своїх по знайомству що прийшли вони не чіпляють. Це стосується як працівників так і кіривника - займаються розводом всі. Коли я прийшов мені почали хамити з порогу. Вони люблять заманювати людей виглядом офісу і привітністю. Набирають подвоє. Ти і знайомий якогось працівника. Знайомий вже вкурсі справ і починає тебе обріхувати. Твій код ламають щоб виглядало що ти поганий а цей другий гарний спеціаліст. Адмін має доступ до твого компютера. І вразі чого все зітре. Твою роботу затягують а роботу того другого навпаки. Адже той другий вже наперед робить проект. Систематично тебе ображають як менеджер так і твій тімлід. Можуть просто стояти і дивитись злобно і говорити образливі слова. Ходять і тебе штурхають аби ти пішов. Твій код ламають і кажуть щораз переписувати. Того ж іншого ніхто не зачіпає а лише хвалять. Тобі дають їсти якусь бурду яка пахне зле. Після тобі не заплатять зарплату адже ти їв їхню їжу і дихав повітрям. Кумівство, Булінг, обріхування в інших компаніях тебе щоб ти не знайшов довго роботу, не виплачують зарплатню, не працевлаштовують офіційно. Одним словом бандитська шараш
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании UKEESS Software House
Отзывы о компании «UKEESS Software House» Всего: 1
11.02.22 13:48
Pops Pak,
г. Львов
Нету
Гамнокантора UKEESS Software House та її кидалово.