ZULU
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: zulu-help.com
Телефони: 380 (63) 782-84-87
Ел. пошта: zzuluhelp@gmail.com
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпродзержинск, Дніпро, Кременчуг, Львів, Одеса, Ровно, Суми, Харків, Чернівці
Сайт: zulu-help.com
Телефони: 380 (63) 782-84-87
Ел. пошта: zzuluhelp@gmail.com
Наша компанія, «ZULU», пропонує професійні послуги з написання різноманітних студентських робіт в різних містах України, таких як Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів та Запоріжжя. Ми працюємо за офіційним договором і надаємо фіскальний чек. Наша команда готова виконати завдання з будь-якої гуманітарної або точної дисципліни. Незалежно від того, чи потрібна вам курсова робота, дипломна чи будь-яка інша робота, ми напишемо її відповідно до ваших вимог та бажань, дотримуючись встановлених термінів. Ви отримаєте якісну та унікальну роботу, яка повністю відповідатиме методичним рекомендаціям та вимогам вашого викладача.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюZULU
Відгуки про компанію «ZULU» Усього: 35
Усі Київ Вінниця Дніпродзержинск Дніпро Кременчуг Львів Одеса Ровно Суми Харків Чернівці
06.03.25 14:13
Анна Чернецька,
м. Вінниця
Подобається, що всі правила прописані та чіткі. Крім виплат можна отримувати додаткові бонуси 😍
Треба швидко відгукуватись на роботи, бо є конкуренція
04.03.25 07:36
Ірина,
Бачу тут стільки задоволених а чому ж мені не пощастило,роботи мало і оцінюють дешево то мало того ще ті три копійки півмісяця треба чекати!Згаяти час марно то вам сюди….
Розписують як все добре а насправді не варті уваги
19.02.25 15:18
Андрій Лейба,
Зручна організація роботи, бонусна система, вчасні виплати. В зулу завжди маю стабільний підробіток. Можу самостійно визначити свій робочий графік, це подобається.
Немає
11.02.25 11:50
Світлана,
м. Дніпродзержинск
комунікація гарно організована, зручно брати роботи, вчасні виплати, працюю з ними вже 3 роки
не берусь за роботи з високою унікальність
01.02.25 15:40
Іра Ирина,
👍 Стабільно працюють, я з ними вже давно, жодних проблем не виникало, виплати вчасно
👎 Зручніше коли виплати раз на тиждень, а не кожні 10 днів
23.01.25 13:37
Анастасія,
м. Дніпро
Я працюю в Зулу вже 3 роки, були періоди активної роботи, а бувало що переключалась на інші компанії. Але саме в них найкраще організована комунікація в команді
Немає
14.01.25 12:59
Майя,
Порівняно з іншими компаніям, краще організована робота менеджерів. Швидко відповідають, завжди на зв'язку та допоможуть з будь-яким питанням.
Менше замовлень в несесійні місяці
02.01.25 14:37
Яна Серга,
Перевагою серед інших компаній є бонусна система, якщо активно працюєш, то можна додатково отримати 20-30% до зп. Це дійсно мотивує
Сезонність роботи, хотілось би отримувати велику кількість замовлень стабільно
04.12.24 21:35
Анастаси,
👍 Бонусна система, чіткі правила роботи, комунікація в команді
👎 Частіше замовлення з короткими дедлайнами, а ще й відключення світла, тому постійно нервуюсь, що не встигну здати вчасно
19.11.24 10:03
Анастасія,
м. Кременчуг
Менеджери завжди на зв'язку, пояснять, якщо щось незрозуміло. Спілкування влаштовує
Вважаю, що мало робіт у них із біотехнологій