ZULU
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: zulu-help.com
Телефони: 380 (63) 782-84-87
Ел. пошта: zzuluhelp@gmail.com
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Вінниця, Дніпродзержинск, Дніпро, Ірпінь, Кам’янец-Подільськ, Кременчуг, Львів, Одеса, Полтава, Ровно, Суми, Харків, Хмельницький, Чернівці
Сайт: zulu-help.com
Телефони: 380 (63) 782-84-87
Ел. пошта: zzuluhelp@gmail.com
Наша компанія, «ZULU», пропонує професійні послуги з написання різноманітних студентських робіт в різних містах України, таких як Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів та Запоріжжя. Ми працюємо за офіційним договором і надаємо фіскальний чек. Наша команда готова виконати завдання з будь-якої гуманітарної або точної дисципліни. Незалежно від того, чи потрібна вам курсова робота, дипломна чи будь-яка інша робота, ми напишемо її відповідно до ваших вимог та бажань, дотримуючись встановлених термінів. Ви отримаєте якісну та унікальну роботу, яка повністю відповідатиме методичним рекомендаціям та вимогам вашого викладача.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюZULU
Відгуки про компанію «ZULU» Усього: 13
Усі Київ Біла Церква Вінниця Дніпродзержинск Дніпро Ірпінь Кам’янец-Подільськ Кременчуг Львів Одеса Полтава Ровно Суми Харків Хмельницький Чернівці
11.08.25 19:15
Катя
м. Кам’янец-Подільськ
Перевагою є чіткі правила, бонусна система та комунікація в команді. Виплати завжди вчасні
Сезонність
08.08.25 19:00
Аноним
м. Львів
За 3 місяці моєї роботи в Зулу проблем не було, все виплачують по графіку, беру ті завдання, які подобаються. Планую працювати і надалі
Поки не виявила
14.07.25 16:35
Олена Золоторьова
Нема від слова зовсім
Сплошна брехня , працювати неможливо , роботи оплачуються дуже погано ще і додатково купа вигаданих зауважень , щоб збити ціну додатково
10.06.25 11:56
Володимир Оліневич
м. Хмельницький
Мала ставка на затвердження роботи
Короткі дедлайни
19.05.25 23:52
Богдана
Як таких немає, адже справді платять копійки і ті треба видирати ледь не зубами
Мало платять , ставки за роботу не великі, але і те що заробила - ще треба видрати серед необґрунтованих правок.
Якщо така поведінка з авторами, то лиш можна уявити як з клієнтами поводяться
19.05.25 10:23
Діана Яковенко
м. Вінниця
Комунікація, можна завжди запитати у менеджера, якщо щось незрозуміло
Не люблю термінові правки, бо збивають графік роботи
16.05.25 09:12
Анна
м. Біла Церква
Не знайшла 👎
Мало робіт і платять копійки які треба чекати довго і нудно 🥱
16.04.25 20:31
Саша
Відсутні
Не набридло самих себе розхвалювати щоб люди велись на звичайну брехню!Роботи майже немає і та з горою зауваженнь і копійчаною ціною!Хочете попрацювати їм на карман,вперед!
29.03.25 10:26
Ярослав
м. Ірпінь
Немає взагалі!!!
Висновок після співпраці з даними істотами,гроші затримують,необгрунтовані правки дають наче навмисно щоб не оплачувати роботу!
06.03.25 14:13
Анна Чернецька
м. Вінниця
Подобається, що всі правила прописані та чіткі. Крім виплат можна отримувати додаткові бонуси 😍
Треба швидко відгукуватись на роботи, бо є конкуренція