ZULU
Регионы работы: Киев, Винница, Львов, Одесса, Ровно, Сумы, Харьков, Черновцы
Сайт: zulu-help.com
Телефоны: 380 (63) 782-84-87
Регионы работы: Киев, Винница, Львов, Одесса, Ровно, Сумы, Харьков, Черновцы
Наша компанія, «ZULU», пропонує професійні послуги з написання різноманітних студентських робіт в різних містах України, таких як Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів та Запоріжжя. Ми працюємо за офіційним договором і надаємо фіскальний чек. Наша команда готова виконати завдання з будь-якої гуманітарної або точної дисципліни. Незалежно від того, чи потрібна вам курсова робота, дипломна чи будь-яка інша робота, ми напишемо її відповідно до ваших вимог та бажань, дотримуючись встановлених термінів. Ви отримаєте якісну та унікальну роботу, яка повністю відповідатиме методичним рекомендаціям та вимогам вашого викладача.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании ZULU
Отзывы о компании «ZULU» Всего: 24
01.11.24 20:17
Сніжана,
Порівняно з іншими компаніями, більше замовлень та їх простіше отримати в роботу
Новим авторам рекомендую уважно читати правила, бо їх досить багато
22.10.24 21:08
Назар Гром,
г. Львов
👍 Добре організована робота, завжди можна звернутись за допомогою до менеджера
👎 Хотілось би більше замовлень з креслення
17.09.24 14:12
Ліза Марчук,
г. Винница
Я працюю вже не перший рік, це в мене основна робота, подобається, що можна працювати з дому і в будь-який час
Часто приходять правки на роботу, можна брати доплату, але не цікаво повертатись до старої роботи)
09.09.24 10:56
Дарія,
Зручно, що в них публікуються замовлення в телеграм-боті, я обрала свою спеціалізацію та отримую роботи лише з неї, і не витрачаю час на перегляд всіх завдань
Багато менеджерів, інколи можна заплутатись в чатах
09.09.24 10:15
Автор ZULU (Діана),
г. Львов
Рада, що потрапила у компанію ZULU. Можна самостійно будувати свій графік роботи, є великий вибір робіт, з якими хочеш працювати за спеціальністю) Приємний та позитивний колектив, завжди підтримають та...»
Мала кількість замовлень на літній період, оскільки у замовників канікули тощо.
22.08.24 14:34
Danylo,
Рекомендую цей підробіток для студентів старших курсів, я так заробляю вже не перший рік. Зручно, що можна самому визначати свої робочі години та навантаження
Часто трапляються роботи, в яких короткий дедлайн, зазвичай я такі не беру. Хотів би щоб було більше замовлень із дедлайном мінімум тиждень
01.08.24 13:34
Олександра Назарчук,
Виплати завжди вчасно, крім коштів за роботи можна отримати додаткові бонуси, це дуже мотивує)
Мало замовлень в несезон
30.07.24 13:08
Тетяна Мельник,
г. Черновцы
Команда професійна і дружня, завжди готова підтримати та допомогти з будь-яким питанням. Умови роботи комфортні, а керівництво цінує вклад кожного співробітника, надаючи можливості для професійного росту та...»
Іноді робоче навантаження може бути дуже великим, особливо під час сесій. Також хотілося б більше чітких інструкцій від замовників, аби уникнути непорозумінь
11.07.24 15:55
Неля Нікітіна,
г. Черновцы
Завжди вчасні виплати, також є система бонусів яка мотивує брати до роботи більше замовлень. Чудова комунікація з менеджерами, які швидко уточнюють у замовника необхідні деталі
Влітку замовлень менше
11.06.24 16:32
Лариса Чернякова,
г. Сумы
Бонусна система, не зустрічала такої в жодній компанії, хоча працюю в цій сфері вже більше 5 років
Не подобається, коли приходять правки, це трохи збиває графік роботи
- 1
- 2