Юридична компанія "Науменко та партнери"
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт: naumenko.company
Телефони: +380970044443, +380930044443, +380660044443
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Умань
Сайт: naumenko.company
Телефони: +380970044443, +380930044443, +380660044443
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Умань
Команда адвокатів – професіоналів своєї справи зі значним практичним
досвідом роботи в галузі права (юриспруденції), надаємо виключно
кваліфіковані (професійні) та в той же час доступні за цінами юридичні
послуги фізичним (приватному клієнту) та юридичним особам (бізнесу) в
Києві, Київській області та по всій території України, а також за кордоном.
Юридична компанія "Науменко та Партнери" - це завжди високий професійний
рівень юридичного обслуговування, багаторічний успішний досвід та
індивідуальний підхід для вирішення проблеми Клієнта. Якщо Вам потрібна
дійсно кваліфікована та доступна... »
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЮридична компанія "Науменко та партнери"
Відгуки про компанію «Юридична компанія "Науменко та п» Усього: 381
10.09.24 08:13
Валентин Зайцев,
Професійно допомогли у справі по відшкодуванню збитків від залиття квартири сусідами. Адвокати склали позов і домоглися виплати компенсації в повному обсязі.
09.09.24 16:47
Марія,
Вдячна юридичній фірмі за професійну допомогу в питанні оформлення земельної ділянки. Завдяки їхнім зусиллям все було вирішено без проблем, і я стала законним власником ділянки.
09.09.24 08:35
Олексій,
Вдячний адвокатам за допомогу у вирішенні справи по ДТП. Поліція звинуватила мене у порушенні, якого я не скоював, але завдяки чітко підготовленим документам і впевненій позиції адвоката в суді, мені вдалося...»
08.09.24 21:03
Наталія Мороз,
Дуже швидко і професійно вирішили питання по виплаті страхового відшкодування після аварії. Адвокати допомогли отримати компенсацію без затримок.
08.09.24 15:05
Світлана Грищенко,
Дуже задоволена роботою адвокатів у справі щодо оскарження рішення суду першої інстанції. В апеляції вдалося домогтися справедливого рішення та скасувати попереднє судове рішення.
08.09.24 12:29
Євген Мельничук,
Завдяки юридичній фірмі вдалося уникнути адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху. Адвокати довели, що поліція не мала підстав для виписки штрафу.
07.09.24 09:20
Ольга Лисенко,
Вирішили питання з незаконним нарахуванням комунальних послуг. Адвокати допомогли підготувати скаргу та представили мене в суді, результатом стало скасування нарахованого боргу.
06.09.24 08:31
Дмитро Кириленко,
Дуже вдячний адвокатам за допомогу у справі щодо спадку. Всі документи були підготовлені вчасно, і процес оформлення права на спадщину пройшов без жодних проблем.
05.09.24 17:40
Аліна Коваль,
Дякую за допомогу в справі щодо стягнення аліментів. Багато років не могла добитися належних виплат від колишнього чоловіка. Адвокати компанії склали чітку стратегію, підготували документи та представили мої...»
нема
05.09.24 12:34
Тарас,
Звернувся за юридичною допомогою у складній справі щодо оскарження рішення податкової. Адвокати детально розібрали всі нюанси, підготували необхідні скарги та заяви, професійно представляли мої інтереси в...»