Mobile Trend
Сайт: www.instagram.com
Регионы работы: Киев, Белая Церковь, Бердичев, Ивано-Франковск, Коломыя, Конотоп, Лубны, Нежин, Одесса, Славутич, Стрый, Фастов, Червоноград, Чернигов, Шостка
Сайт: www.instagram.com
Мобільні телефони та аксесуари
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Mobile Trend
Отзывы о компании «Mobile Trend» Всего: 25
Все Киев Белая Церковь Бердичев Ивано-Франковск Коломыя Конотоп Лубны Нежин Одесса Славутич Стрый Фастов Червоноград Чернигов Шостка
04.12.25 12:13
Катерина Паливода
Карʼєрне зростання, гідна заробітна плата, великі відсотки, немає первного плану - більше продав, більше заробив
Багато роботи на вихідні, не оплачують відпустки
14.11.25 16:34
Ангеліна Прилепа
Заходила в Mobile Trend купити новий смартфон — і чесно, не очікувала такого сервісу! 🙌
Консультанти реально в темі: пояснили різницю між моделями, підказали, що краще підійде саме для моїх задач, і не...»
Немає
05.11.25 19:02
Саша
Працював на магазині півроку тому, за мінімум 80к і це найгірша що була, штрафів при цьому ну гривень 200 було за запізнення , колеги максимально адекватні як і керівництво
Доволі строгі стандарти, і переоблік іноді високі
04.11.25 09:12
Софія Гей мова
Великий заробіток, стабільний графік, приємні колеги та керівництво, всі молоді та максимально приємні, звісно не друзі та видно що за одну ціль
Доволі строгі стандарти , та багато прибирання
12.08.25 10:28
Оксана
не має
ацював в Mobile Trend і жалію, шо взагалі туда пішов. Кинули на гроші, вихідних не давали, ставлення до працівників ноль. Обіцяють одне, а по факту зовсім інше. Не рекомендую нікому!
25.06.25 09:16
Катерина
нету
Проходила стажування більше місяця – виконувала всі завдання, приходила вчасно, старалась, постійно чула у відповідь, що все добре, все підходить. Жодних зауважень чи натяків, що щось не так.
І що ви...»
27.05.25 18:52
Ярослав Юрченко
не раджу
Начальство тільки вміє тиснуть і кричать, а про людей їм байдуже. Зарплату затримують по кілька тижнів, а ті бонуси — то казка, яку ніколи не побачиш. Навчання ніякого, кидають у роботу без підказок і...»
17.05.25 15:13
Олег Масягин
не найшов
Працювать в мобайл тренд то шось з того світу не можна навіть мобілку тримати це ж порушеня всіх людських прав змушують напарювать людям всякий непотріб обдурюють покупців нахабно і без жодних докорів совісті
...»
14.05.25 09:57
Сергій
Раніше було краще
Працював більше 2х років, був на декількох посадах як і продавцем так і рп. Але останнім часом відношення стало як бидла та коли даже звониш в офіс тільки і чуєш який ти хароший і то єслі дозвонишся. По зп...»
29.04.25 09:59
Денис
Какие? Отработал больше года и так поступили
Поступают очень подло. Ищут замену за спиной не говоря ничего сотруднику. Он даже не успевает себе что-то подыскать. Не отдали всю зп, два месяца стучался в офис. А они как всегда ничего не знают
- 1
- 2