ваше прибирання
Регіон роботи: Харків
Сайт: yourcleaning.com.ua
Телефони: +380671447676
Регіон роботи: Харків
Я працювала в сервісі "Ваше прибирання", і нікому не рекомендую, ані працювати в ньому, ані замовляти клінінг. Чому не рекомендую працювати. Влад Рябінін - власник компанії не виплачує вчасно зарплату, Затримки по 2 - 3 тижні. Хоча клієнти звісно розраховуються одразу. Він просто прокручує гроші робітників. З цієї ж причини не рекомендую замовляти і сервіс. Люди, що працюють коли думають про те, чи отримають вони зп - зли, працюють аби як. Новачки - ті ще якось стараються. Коли розуміють, що директор такий собі, то ентузіазм різко падає. Постійна текучка, працює будь-хто.
наймає на роботу неповнолітніх, все неофіційно,само собою.
Абсолютно ненайдіна контора
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюваше прибирання
Відгуки про компанію «ваше прибирання» Усього: 1
01.11.25 11:45
Тетяна Тетяна
всі позитивні сторони нивілюються невиплатою зп. Ми йдемо працювати, бо в нас нема грошей. так ось тут ми їх не отримаємо.