Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ваше прибирання» Доданий: 01.11.25 11:45

Основна назва: ваше прибирання
Сайт:
Телефони: +380671447676
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Харків, Відділення №103 (до 30 кг на одне місце ): вул. Холодногірська, 9
Рейтинг компанії:

Я працювала в сервісі "Ваше прибирання", і нікому не рекомендую, ані працювати в ньому, ані замовляти клінінг. Чому не рекомендую працювати. Влад Рябінін - власник компанії не виплачує вчасно зарплату, Затримки по 2 - 3 тижні. Хоча клієнти звісно розраховуються одразу. Він просто прокручує гроші робітників. З цієї ж причини не рекомендую замовляти і сервіс. Люди, що працюють коли думають про те, чи отримають вони зп - зли, працюють аби як. Новачки - ті ще якось стараються. Коли розуміють, що директор такий собі, то ентузіазм різко падає. Постійна текучка, працює будь-хто. наймає на роботу... »
Автор(-ка): Тетяна Тетяна (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2025 г.
Дата звільнення: 2025 г.

всі позитивні сторони нивілюються невиплатою зп. Ми йдемо працювати, бо в нас нема грошей. так ось тут ми їх не отримаємо.

Я працювала в сервісі "Ваше прибирання", і нікому не рекомендую, ані працювати в ньому, ані замовляти клінінг. Чому не рекомендую працювати. Влад Рябінін - власник компанії не виплачує вчасно зарплату, Затримки по 2 - 3 тижні. Хоча клієнти звісно розраховуються одразу. Він просто прокручує гроші робітників. З цієї ж причини не рекомендую замовляти і сервіс. Люди, що працюють коли думають про те, чи отримають вони зп - зли, працюють аби як. Новачки - ті ще якось стараються. Коли розуміють, що директор такий собі, то ентузіазм різко падає. Постійна текучка, працює будь-хто. Абсолютно ненайдіна контора

Ще хочу додати саме для шукачів.
Після 11 вечора, вас відвезуть додому на таксі, так. Але поки працює метро то типу платити за довоз додому не потрібен. Але ж не всі живуть біля метро.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги