НОВА ПОШТА
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Бахмач, Біла Церква, Бердичів, Бердянск, Вінниця, Горлівка, Джанкой, Дніпродзержинск, Дніпро, Донецк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Калуш, Кіровоград, Коломия, Конотоп, Коростень, Краматорськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Луганськ, Луцьк, Львів, Макіївка, Маріуполь, Мелітополь, Мукачево, Нетішин, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Прилуки, Ровно, Севастополь, Сімферополь, Славутич, Стрий, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Шахтарськ, Шостка
Транспортні перевезення по Україні
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюНОВА ПОШТА
Відгуки про компанію «НОВА ПОШТА» Усього: 4
Усі Київ Олександрія Бахмач Біла Церква Бердичів Бердянск Вінниця Горлівка Джанкой Дніпродзержинск Дніпро Донецк Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Калуш Кіровоград Коломия Конотоп Коростень Краматорськ Кременчуг Кривий Ріг Луганськ Луцьк Львів Макіївка Маріуполь Мелітополь Мукачево Нетішин Миколаїв Нікополь Одеса Павлоград Полтава Прилуки Ровно Севастополь Сімферополь Славутич Стрий Суми Тернопіль Ужгород Умань Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці Шахтарськ Шостка
05.08.18 16:00
Кристина,
м. Львів
вот как сейчас помню как начинала работать в предновогодний период и было хоть и дофигища народу но нам вместе с ребятами весело было и еще после работы гулять вместе умудрялись! я рада что здесь работаю - у нас очень дружная команда и вместе мы сила!
есть для тех кто не любит работать!
23.11.16 09:20
Данило,
м. Львів
ця фірма не справила на мене хорошого враження
Був лише на співбесіді, в результаті якої склалось дуже негативне враження про роботу відділу кадрів, а саме про некомпетентну та неадекватну роботу рекрутера. Прийшов на їхню базу на Трускавецькій,15 в домовлений час, зателефонував цьому спеціалісту з підбору кадрів, сказала записатись і почекати на прохідній поки за мною не вийдуть. Чекав 15 хв. Дочекався , сказала пройти з нею до офісу. Від неї не почув нічого,...»
21.01.16 22:59
павел иванюшкин,
был избит как клиент во время посещения отделения номер 9
г львове 15 декабря 2015 начальником отделения
у ког били такие случии пишите
11.01.16 16:45
Назар,
м. Львів
Культурно спілкуються з клієнтом.
Постійно нав"язують непотрібну упаковку. Пакети відсилаю надійно запаковані, але НП придумала вигідні їй правила (які не пояснюються логікою) і змушує працівників впарювати упаковку під будь-яким приводом. Звичайно це збільшує і без того немалу ціну пересилання.