Агентство Мерчендайзинга
Інші назви: ЧП Петров
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: www.merchik.com.ua
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Алушта, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Донецк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Коростень, Краматорськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Мукачево, Миколаїв, Одеса, Полтава, Прилуки, Ровно, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Шахтарськ, Енергодар
Перегляди: 193333
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: www.merchik.com.ua
Перегляди: 193333
Агентство мерчандайзинга обеспечивает качественный мерчандайзинг в 750 торговых точках VIP розницы (в т.ч. 20 областей Украины, весь Киев и киевская обл.)
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюАгентство Мерчендайзинга
Відгуки про компанію «Агентство Мерчендайзинга» Усього: 2
Усі Київ Олександрія Алушта Біла Церква Вінниця Дніпро Донецк Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Коростень Краматорськ Кременчуг Кривий Ріг Луцьк Львів Маріуполь Мелітополь Мукачево Миколаїв Одеса Полтава Прилуки Ровно Ужгород Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернівці Шахтарськ Енергодар
21.01.23 23:37
Валентина,
м. Луцьк
На даний час працюю фрілансером в цій компанії , беру замовлення через сайт. Взагалі маю основну роботу продавцем в магазині Епіцентр, дівчинка яка у нас працювала звільнялася і запропонувала спробувати...»
немає поки що мінусів, якщо в мене є труднощі, то моя куратор мені допомагає
14.12.21 22:55
Светлана Владимировна,
м. Луцьк
Благодарна данной работе за своих подруг, работала лет 5 назад, а дружим мы семьями все до сих пор. Работали дружно, у нас вообще было прикольно, я заболела, Аня подхватила мою работу, наоборот или Светка...»
можно ковырять и придумывать, но не буду, обид на данную компанию нет, были моменты не приятные, но они есть везде, это рабочие моменты, которые решаются сразу.