Родинна ковбаска
Інші назви: Барком
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: rodynna-kovbaska.ua
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Житомир, Івано-Франківск, Львів, Мукачево, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Ялта
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: rodynna-kovbaska.ua
«Родинна ковбаска» – це львівська сімейна компанія, яка 25 років працює за принципом повного циклу виробництва. Він починається на полях, де вирощуються зернові, продовжується на тваринних фермах та виробництві з переробки м'яса і завершується на полицях продуктової роздрібної мережі та у службі доставки «Родинної Ковбаски».
Наразі мережа «Родинна ковбаска» нараховує 160 магазинів в 9 областях України.
Гасло компанії: “Своє. Свіже.”
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюРодинна ковбаска
Відгуки про компанію «Родинна ковбаска» Усього: 27
Усі Київ Бахмут Житомир Івано-Франківск Львів Мукачево Тернопіль Ужгород Хмельницький Ялта
06.08.24 20:51
Мері
м. Львів
Шеріл Сендберг колись сказала, що сьогодні не можна дивитися на свою кар'єру лише в контексті руху вгору-вниз. Ви повинні дивитися на це трохи як на гру на батуті, де всі рухи, будь то вбік, вниз чи вгору,...»
Через рік вам буде соромно признатися, що ви працювали з тупоголовою миронівною і її колегами...
05.04.24 15:56
Микола
м. Львів
Сприятливі умови праці: зручний графік, конкурентна зарплата
Можливість розвитку та дружній колектив
Моментами високе навантаження та високий рівень відповідальності
Нестабільність: часті зміни в керівництві
21.03.24 16:43
Vitalik
м. Львів
Загалом, команда приємна та дружня, завжди готові допомогти. Компанія пропонує різні можливості для навчання та розвитку професійних навичок.
У деяких випадках може бути високе робоче навантаження, що може призвести до перевтоми.
15.02.24 21:01
Наталя
м. Тернопіль
Ну що можу сказати, робота не погана. Якщо працюєш на якість, то і ставлення відповідне. Заробітня плата середня, але завжди хотілося б більше 😉
Недостатня к-сть робочих місць (якщо говорити про офіс)
29.01.24 11:23
Тарас
м. Львів
Дуже приємні менеджери з підбору персоналу
Не дуже хороші умови праці
25.01.24 12:14
Настя
м. Тернопіль
Класний колектив
Потрібно покращити умови для працівників
24.01.24 12:42
Анна
м. Львів
нормальна продукція, сама купувала, коли працювала.
дуже складно працювати по 10 годин, багато інформації, яку треба знати і вона щотижня оновлюється.
07.11.23 11:54
Іван
м. Івано-Франківск
Команда продавців , яку вдалося побудувати
Зарплата в конвертах - особливо у керівників ТОП від 100 тис і вище
Доброго дня . Хочу поділитися враженнями про роботу у цій компанії .
Працював довго , скажемо більше 5 років
У всіх коментарях є одна істина : це боротьба за увагу Олега Володимировича .
Компанія ,в якій...»
04.05.23 16:08
Гість
м. Львів
Стараються виглядати чесними - хоч в тому позитив. Тобто викладають все як є.
Нічого нового. Як і багато інших підприємств пропонують більшу частину зарплати в конверті....
Це при цьому, що самі гребуть мільйони.
08.07.22 18:50
Ірина
м. Вінниця
кондиціонер в кабінеті.
не видали розрахунок, коли сказала, що йду на іншу роботу. місцевий директор морозиться, а "верхи" ігнорують. щоб ви стільки і мали, скільки мені не заплатили!