Родинна ковбаска
Другие названия: Барком
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Сайт: rodynna-kovbaska.ua
Регионы работы: Киев, Артёмовск, Житомир, Ивано-Франковск, Львов, Мукачево, Тернополь, Ужгород, Хмельницкий, Ялта
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Сайт: rodynna-kovbaska.ua
«Родинна ковбаска» – це львівська сімейна компанія, яка 25 років працює за принципом повного циклу виробництва. Він починається на полях, де вирощуються зернові, продовжується на тваринних фермах та виробництві з переробки м'яса і завершується на полицях продуктової роздрібної мережі та у службі доставки «Родинної Ковбаски».
Наразі мережа «Родинна ковбаска» нараховує 160 магазинів в 9 областях України.
Гасло компанії: “Своє. Свіже.”
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Родинна ковбаска
Отзывы о компании «Родинна ковбаска» Всего: 26
Все Киев Артёмовск Житомир Ивано-Франковск Львов Мукачево Тернополь Ужгород Хмельницкий Ялта
30.05.23 11:24
Машка,
Пан Баран
Пан Баран шо з Viber Чат-ботом?
Га? А памятаєш як ти казав " Сьо я сьобі не найду людину яка буде адмініструвати вайбербот за меньші гроші"
Знайшов? чи помогти знайти, чучєло ти засмаркане
04.05.23 16:08
Гість,
г. Львов
Стараються виглядати чесними - хоч в тому позитив. Тобто викладають все як є.
Нічого нового. Як і багато інших підприємств пропонують більшу частину зарплати в конверті....
Це при цьому, що самі гребуть мільйони.
26.02.22 20:56
Никнейм: Аноним, г....,
Партнер Януковича
Дорогі українці, а ви читали звернення керівника Львівської міської організації Партії Регіонів Олега Барана, як він засуджує російську агресію?
Можливо Фейсбук, Інстаграм, ТікТок, Ютуб «Родинної ковбаски»...»
26.11.21 09:33
Макіавеллі,
З/П
Ви прийшли працювати в компанію, де власники знаходяться в операційному управлінні, і зіткнулася з ситуацією, що управління як такого немає, а все будується на міжособистісних контактах.
Керівництво та...»
09.08.21 16:51
Andry Balabolko,
Много
11.04.21 11:44
Нібельська Шалава,
Якби Олег Баран тільки знав як його найо..ють
Нібельська коханка старого Барана косить бабло варавайка
А то правда шо старий її перед імпотенцією згвалтував і тепер тягне щоб вона мовчала
22.02.21 18:37
Андрій Власенко,
г. Львов
Зарплату виплачують вчасно, хоч вона і невелика, як для такого виробництва. Плюси на цьому закінчились.
Мало того що в роздягалках немає шкафчиків для одягу (дошка прикручена до стіни вам за шкафчик))), хоч би гачки з часом замінили на нові.
Туалет для працівників жахливий, могли б унітази поміняти на нові.
В 2021році керівництво не знайшло нічого кращого як звільняти працівників експедиції і інших підрозділів виробництва для економії зарплатного бюджету. А на тих працівників що лишаються вішають об'єм роботи що...»
03.05.18 15:23
Юрій,
___
Був на співбесіді. Перший етап, з кадровим менеджером - Мілана. По запитаннях достатньо професійно (правильні запитання по спеціальності, без зайвої інформації і некоректних запитань). Співбесіда російською, у Львові.
Пообіцяла подзвонити для організації зустрічі з безпосереднім керівником.
Дзвінок отримав за тиждень і був запрошений на 2 етап співбесіди.
Прийшовши на зустріч, мене провели до головного офісу...»
20.03.18 17:25
Іра Ірен,
...
За період роботи в «Родинні ковбасці» я мала багато керівників, але лише двох нормальних, порядних і професійних. Ці дві жінки вже не працюють.
Питання – чому?
Чому ви звільнили Уляну Орестівну і Оксану Романівну?
За весь період моєї роботи в магазині це перші завідуючі, які вникали в проблеми продавця, які допомагали, консультували, коли треба об’єктивно сварили, а також захищали.
Ви можете пояснити чому...»
24.02.18 10:29
Опанас Баран,
Можна вкрасти
Порушення всіх пунктів трудового кодексу, приниження, скотське ставлення до працівників компанії.Трудовой договір вони не віддають, при звільненні платять скільки хочуть.Персонал тут не затримується, зрозуміло чому шеф Баран відноситься до персоналу як до худоби, як до рабів.