"Люменис" центр лазерной косметологии
Сайт: www.lumenis.com.ua
Телефони: 0673609910
Сайт: www.lumenis.com.ua
Телефони: 0673609910
Центр лазерной эпиляции , аппаратной косметологии,косметологии лица и тела, весь спектр салонных услуг.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компанію"Люменис" центр лазерной косметологии
Відгуки про компанію «"Люменис" центр лазерной космето» Усього: 20
13.03.23 16:36
Була я на співбесіді все сподобалося дуже сильно захотілося там працювати
Я раніше не працювала в Адміністратором і мені дуже хотілось попрацювать , Я сказала що я дуже хочу робить , І я готова на все Люмініс працює без комп'ютерів без чеків пишуть все в зошити і ціни знають...»
10.12.21 18:13
Уляна Чалайдюк,
Файний салон з гарними спеціалістами та сучасними підходами в індустрії краси. Я тащуся від своєї роботи)
Нема , бо файна робота.
07.12.21 17:23
Валерія Улячинська,
Нормальні гроші та можливість працювати так як тобі зручно, класні люди та приємна атмосфера.
Та ніби не знайшла
04.12.21 13:39
Даша Кивоша,
Косметологом работаю более 5-ти лет, очень рада, что нашла свой такой родной салон Люменис) Есть конечно и свои минусы, но они не катастрофичны для меня!
нету
01.12.21 10:23
Оля Карповна,
Мене як молоду маму дуже приваблювала можливість неповної зайнятості + дуже вже розумні та класні в мене колеги) Все окей, якщо дивитися на речі адекватно)
Та ніби нема
30.11.21 01:20
Ірина Смішко,
Я прийшла після курсів, зовсім без досвіду на спеціаліста лазерної епіляції, зі мною постійно працювали, радили, проводили бесіди, я вдячна!
Не знайшла
25.11.21 12:01
Соломія Шуль,
Зп прямо пропорційна к-ть відпрацьованих днів, вам чітко все пояснюють, допомагають на початку. Мені подобається)
нема
22.11.21 15:33
Маряна Сліпчук,
Найкращий на світі колектив, нормальна зп та досить притомні умови порівняно.
Та поки що мінусів я не побачила , якщо будуть , то напишу.
19.11.21 15:35
Марина Кондратюк,
Мне было важно работать неполный день, потому робота в Люменис мне идеально подходит. Это очень удобно как по мне и всегда можно договориться) Рекомендую всем-всем)
Все ок!
18.11.21 14:16
Валерія Посурка,
Я спеціаліст лазерної епіляції і всім бажаючим раджу приходити працювати в Люменіс, по-перше тут висока якість та сучасні дорогі апарати, нема китайського непотребу. Одразу приходьте на гідний рівень.
Не знайшла.