Волинська фондова компанія
Другие названия: ПрАТ Волинська Фондова Компанія
Сфера деятельности: Производство/поставка: Сельское хозяйство и рыболовство
Сайт: vfc.com.ua
Телефоны: 0332786500
Регионы работы: Киев, Винница, Владимир-Волынский, Днепр, Луцк, Одесса, Полтава, Севастополь
Сфера деятельности: Производство/поставка: Сельское хозяйство и рыболовство
Сайт: vfc.com.ua
Телефоны: 0332786500
Продаж сільськогосподарської техніки
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Волинська фондова компанія
Отзывы о компании «Волинська фондова компанія» Всего: 14
07.06.24 11:08
Анонімка,
г. Луцк
Враження загалом позитивні, працюю півроку, зарплатня, обов’язки, офіс, відношення на 100% влаштовують. Завжди йдуть на зустріч у поточних питаннях, можна відпроситись за необхідності (важливо, бо студентка) і...»
Офіс розміщений далеко від мого дому, хоча громадський транспорт їздить туди часто
19.07.23 10:14
Lediw,
Немає
Погано, що, як зазвичай, перед зустріччю з директором не прочитала відгуки про компанію. Раджу всім це робити. Принаймні, якщо навіть прийдете на співбесіду, будете знати, що очікувати.
Отже, співбесіда....»
12.07.22 15:33
-ДРУГ- Ломаги(ЛАМАХА),
г. Луцк
Колектив простих працівників і деякі начальникі відділів!
дружив з дуже багатьма, може б і не звільнявся якби не власник - г....н, не брехали, давали гроші, і підвищення було б хоч якесь.
ВСЕ!!!
1)на співбесіді казали обіцяли і т д. А по факту брехня всюди.
2)ЗП не дають вчасно, затримки були по 3 місяці! - і то перед війною! офіційка мінімалка + конверт( який хєр зна коли отримаєш)
3)Людей...»
08.06.22 13:28
Ігор,
Лише один - Дружній колектив
Якщо ви вирішили піти, зарплату вам не виплатять. (Вона затримується на місяць-два). Про виплату заборгованості за попередні місяці - забудьте, ви оформлені на мінімалку, а остальне на конверт.
Мінусів досить...»
28.01.22 15:05
Випускник,
г. Луцк
Хороший коллектив. Можно было посмеяться в коллективе и в танки поиграть с Иваном.
Беспорядок во всем. Все мы ходим на работу чтобы заработать и это знают все – зарплату как они называют "черную бухгалтерию" вы может сможете увидеть через 2 месяца и ето не точно еще, поэтому если вы толковый...»
09.08.21 15:44
Валентин,
Вони відсутні.
Якщо вас цікавить робота в компанії:
-де вам постійно затримуватимуть зарплату (більша частини якої виплачується незаконно),
-ставитимуть нереально завишені плани, де за щастя, якщо виконаєте хоча б 15%
...»
12.05.21 14:17
Зло №1,
г. Луцк
колись давно - класний колектив, на даний момент відсутні позитивні сторони роботи, судячи з розповідей людей, які кожного місяця поповнюють ряди "випускників" даної компанії
тут більше моментів))) починаючи від стилю управління і підбору "своїх" на вакансіЇ, до невиплати зарплати і бонусів. можете в цьому переконатись запитаючи в будь-якій солідній компанії України, де неодмінно серед керівництва є наші "випускники". + запитайте скільки сотень тисяч гривень (чесно зароблених) бонусів їм невиплатили.
27.04.21 12:55
Иван,
г. Луцк
Крыша над головой, колектив.
Их много. Начиная от отношения к сотрудникам с стороны начальства, заканчивая поставками техники и запчастей. Большая текучка кадров, люди постоянно приходят и уходят не успеваешь к одним привыкнуть, как уже другой. Зарплата это вообще отдельная тема, чтобы ее забрать, нужно падать на колени перед каждым оффисом большого начальства и то тебе будут говорить что денег нет и не за что платить. Тогда зачем набирать...»
19.03.21 10:19
Івасик Телесик,
г. Луцк
Робота для студентів для підвищення кваліфікації та набуття досвіду перед нормальною роботою.
Працювати в даній компанії просто неможливо. Керівництво ніколи не відносилось до працівників, як до людей. Основна з/п вчасно, а та що в конверті - 2-3 місяці очікувань, потрібно випрошувати-вимолювати. Відпустка - забудьте про неї!!! Проблеми з поставками техніки і запчастин.... сервіс - тільки на картинці. Плани висмоктані з пальця. Бюрократія. Щоб щось погодити - потрібно пройти 10 кругів аду. Подумайте 10 разів...»
- 1
- 2